Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jól állhat a pink rúzs ha...

Jól állhat a pink rúzs ha sötétbarna hajam és szemem van a bőröm pedig elég fehér?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, a sötétbarna hajhoz jó, de még próbáld ki a halványrózsaszínt, az is jó szerintem.
2011. febr. 11. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a szád formájától, vastagságától is függ. Esetleg be tudnál rakni egy képet az arcodról?
2011. febr. 11. 12:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ide nem szeretnék berakni képet magamról. :D Amúgy hosszúkás arcom van és azt mondják szép vastag a szám, de szerintem nem olyan vastag az hanem inkább átlagos. x)
2011. febr. 11. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem szörnyen állnak az erős színű rózsok,pedig nekem is fehér bőröm van,csak a halvány rózsaszín áll jól.
2011. febr. 12. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem valami vöröses állna jól.. szóval inkább sötétebb. engem pl. kiráz a hideg a világos rúzsoktól.. gusztustalan dolgok jutnak róla eszembe. amúgy sima szájfény a legjobb, ha ajánlhatom :)
2011. febr. 15. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Rám ugyanezek a paraméterek az igazak, csak éppen kerek az arcom; de a színeim pont ilyenek. nekem jól áll, imádom, és sok fajta színű ruhához jól áll, piroshoz, türkizkékhez, narancssárgához, fehérhez, gyakorlatilag mindenhez.

Én az Essence Ultra Last Instant Colour-tól imádom a 10 pink candy árnyalatot, a legkiadósabb zabálást is túléli, olyannyira tartós!!!!!!!!!!!!

2019. márc. 3. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!