Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért algásodik/gombásodik a...

Miért algásodik/gombásodik a köröm?

Figyelt kérdés
Műköröm alatt egyszercsak zöld elszíneződést véltem felfedezni, pedig mindent rákentem és mégis algás/gombás lett..
2011. febr. 8. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Met levegős lett a köröm és bement alá a víz. Le kell szednek a műkörmöt, lecsiszolni óvatosan a tetejét (kicsit kellemetlen) és megvárni, amég elmúlik. Ha újra ráteszed a körmöt még zöld, nem fog meggyógyulni és csak rosszabb lesz, mert nem kap levegőt.
2011. febr. 8. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Csak magadnak köszönheted, mert otthon gányoltál, ahelyett,hogy szakemberhez mentél volna, aki ezt tanulta..meg is érdemled.
2011. febr. 8. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:

én úgy jártam az első műkörmömmel hogy 3,5 hét után akartam leszedni mert már nagyon csúnya lenőtt és levegős volt. Ahogy felszedtem éreztem hogy büdös(ilyen hányás szagú) és valami trutyi volt rajta.. szó szerint mintha rohadni kezdett volna a körmöm.. fejj..

bocsi az OFFért :D

2011. febr. 8. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!