Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon rágom a körmöm, és az...

Nagyon rágom a körmöm, és az igaz, hogy nem lehet kis "csonti" körmökre zselés műkörmöt rakatni mert leesik róla? !

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is végeztem körmös sulit, 5-ösre. De miután soha nem dolgoztam a szakmában én nem is tudnék töppedt körmökre építeni. Viszont számtalan újságban, honlapon stb. láttam, hogy egy tapasztalt profi egy félig hiányzó körömre is tökéletes és gyönyörű körmöket tud építeni.
2009. febr. 9. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
Hú, Te nagyon tanulatlan vagy, ne is haragudj! Keress elő egy magyar nyelvű értelmező kéziszótárt és keresd ki a zseni, zsenikém kifejezést!
2009. febr. 9. 21:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd már be!Fejlődnöd kéne abban,hogy elismerd,ha nincs igazad!Amúgy mindketten nagyon jól tudjuk,hogy a zsenikémet negatív értelemben értetted, innentől kezdve pedig nincs miről beszélnünk!Fogadd el,hogy nincs igazad,és hogy attól még,hogy Te valamiről nem tudsz, meg lehet csinálni!!!Elsősorban azoknak találták ki a műkörmöt,akiknek a kezei nem túl esztétikusak!Az már más kérdés,hogy divat lett,és már olyan is rakat,akinek alapból gyönyörű a keze!De az elsődleges cél a kéz szépítése volt!Nem mellesleg én is úgy szoktam le a körömrágásról,hogy műkörmöket rakattam és az én körmösöm is meg tudta csinálni!Teljesen felesleges támadnod,és veszekedned!
2009. febr. 9. 21:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
igazat kell adnom a másik hozzászólónak abban a szövegkörneyzetben amibe írtad és ahogy írtad felér egy lehülyézéssel...egyébként meg szerintem is minden megoldható..de vegyél ilyen gyógyszertárakban kapható körömlakk szerű micsodát aminek nagyon rossz íze van és az talán segít a leszokásban :)
2009. febr. 9. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is rágom. Tippes műkörömmel remekül meg lehetett oldani a problémát. A zselés és a porcelán műköröm is megmaradt, és nem esett le egyáltalán idő előtt. 4 hetente kellett feltöltetnem.

A körömrágásról viszont nem lehet leszokni. Mivel többnyire pszichés oka van, és nem egyszerűen egy "rossz szokás", az okokat kell előbb megszüntetni, ami mondanom sem kell, nem könnyű dolog.

2009. febr. 9. 23:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nekem is ilyen körmeim voltak, de toootááál tönkrementek a műköröm alatt, hisz nem tud levegőzni. Nem tudom, lehet valakinek megnő alatta, nade elvékonyodott...Szóval soha többet műköröm, nekem ahhoz gyengécskék a körmeim, hogy ezt kibírják. Terhesség alatt viszont szuperek lettek maguktól is:)
2009. febr. 12. 15:55
 17/21 anonim válasza:

kedves veszekedő műkörmösök!

A csajszinak nem volt még műkörme,szóval nem hiszem hogy tipp nélkül egy hétig is bírná hiszen a sablonra épített körömmel tudni kell bánni!Itt meg nagyon nem arról van szó,hogy a kérdező építésről beszélt mert valószínű minden variáció érdekelné!És csak közlés képen nekem a építettek sablonnal a semmi körmömre porcelánt!Szóval érteni kell hozzá!Sőt ha jól csinálja a műkörmös alatta még a körmöd sem vékonyodik el.

2009. febr. 13. 13:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A számodra is készíthető épített zselés műköröm a következő képpen:Egy vékony rétegben színtelen zselével körömhosszt kell építeni, ami úgy néz ki,hogy a műkörmös a színtelen zselét ráteszi a saját körmödre,ráhúzza a bőrödre az ujjbegyedig,(nem káros,ne rémülj meg)megkötteti UV fény alatt,ezután óvatosan elválasztja a zselé réteget az ujjbegyedtől és már meg is van a körömhossz ami alá mehet a sablon.Ezután megépíthető a műköröm,(de ne túl hosszú).Francia zselés műkörmöt a későbbiekben javasolnék neked,amikor megnő a körmöd és szépen kialakul a rózsaszín körömágyi rész,mert a rágott körműek esetében a "smile" mosoly vonal elég fenntre esik,közel a körömházhoz,ami esztétikailag nem szép látványt nyújt.Amit neked javasolnék az az épített zselés sötétebb alaplakk használatával készített és díszített műköröm ami takarja a smile vonalat, (és azért építettet,mert tartósabb mint a tippes köröm).A másik a színes zselé használatával készített és díszített műköröm.Remélem tudtam neked segíteni.Egy műkörmös.
2009. febr. 13. 15:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud levegőzni a saját körmöd a műköröm alatt??Nincs is szüksége rá, ugyanis elhalt élettelen szarusejtekből,lemezekből áll.Az tény és való,hogy egy kissé elvékonyodik a saját körmöd az előkészítés folyamata miatt,de enélkül nem maradna a műköröm a saját körmödön.Az elvékonyodást a műköröm levétele után tapasztalhatod.Ennek a lenövési ideje kb. 6 hónapot vesz igénybe,de különböző trükkökkel:lakk,körömerősítő használatával kiküszöbölhető.Kérd műkörmösöd tanácsát.Amennyiben igényes,profi műkörmösöd van,nem kell tartanod a műköröm használatától és levételétől.Egy jó szakember pedig igazi ékszert tud varázsolni a kezedre,amelyt büszkén,magabiztosan viselhetsz.
2009. febr. 13. 17:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem vékonyodik el a köröm, csak annyit kell lereszelni belőle hogy érdes legyen (két húzás kb.)... És a halott szövetnek nem kell levegő, alatta az élő meg megkapja véráramból.

Ha rágod a körmöd, lehet hogy elég lenne megvastagítani zselével, talán egyszerűbben leszoksz...

2009. febr. 13. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!