Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehet ezt megcsinálni?

Hogy lehet ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés

[link]

tehát h belül is ilyen szép fekete csík legyen, mert nekem az sose sikerül. nem a szemhéja a lényeg, hanem a feketecsík alul, és ott középen az orrnyeregnél.

értitek? :D

ksöziii:D

2011. febr. 7. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Érteni értem, de ez a kép nagyon durván photoshop... Elképzelhető, hogy a smink is javított rajta.
2011. febr. 7. 19:18
 2/7 A kérdező kommentje:
jó vágom h photoshop persze..de a lényeget mutatja h mit szeretnék
2011. febr. 7. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
tus vagy egy jóminőségű szemceruza.szerintem magától értetődő, közbehúzod először belül a szemed és annak mintájára egyre vastagabbat. ügyesen:)
2011. febr. 7. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:
ahha, tehát semmi különleges trükk nincs benne?
2011. febr. 7. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
nincs, én nap mint nap így hordom :D
2011. febr. 8. 14:42
 6/7 A kérdező kommentje:
és nem kenődik el? mondjuk suliba? tussal csinálos agy ceruzával?
2011. febr. 8. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy tussal csinálta vagy puha hegyű zsíros nagyon jó minőségű szemceruzával. Az a baj ezekkel a sminkekkel (főleg a szem alsó részére értem), hogy ezek csakis a fotózásra szólnak. Folyamatosan utána igazítják. Gondolj bele a modell is ember pislog tisztul a szeme stb. Szóval a szem sarkában nagyon hamar begyűlik a fekete szemceruza így eléggé nevetséges tud lenni. Valamint őket sminkelik, profi sminkesek csinálják, így lehetetlen, hogy valaki laikusként legalább egy pici hiba nélkül ilyen tökéletes szemkihúzást csináljon (vagy rengeteget gyakorolja...) Az alsó szem részre egy nagyon jó minőségű ceruzát használj és sokszor húzd utána. Remélem tudtam segíteni.
2011. febr. 8. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!