Essence 3 az 1ben korrektorról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 17:49
1/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem igazán jók .Szerintem egyáltalán nem drága ahhoz szóval nyugodtan próbáld ki =)
2/5 anonim válasza:
én nagyon szeretem, krémes könnyű eldolgozni, nem drága.
3/5 anonim válasza:
Nagyon jó! És egy kis tipp: sokan nem tudják a barna részt használni. Érdemes a világosabb színekre rákenni, úgy jó :)
4/5 anonim válasza:
nekem mondjuk nem jött be:( sajna nem fedi el a szemem alatti karikákat de mindegy attól használom. a barnát nem, mert eleve van korrektorom pattanásra a zöldet meg nem értem h h fedi el a piros részeket.... majd azt még egyszer alaposan ki kell próbálnom. amúgy nagyon sok embernek bejön ;) egy próbát megér
L*-*
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált, megéri az árát (kb 7-800 Ft) szóval ajánlom neked is ;) A rózsaszínt a szemem alatt, a zöldet a pirosabb területeken és a pattanásokon, a barnát pedig szemhéjalapozóként használom :P Erre rámegy a púder. És alapozót nem használok, de így is tökéletes a bőröm ezzel a korrektor+púder megoldással.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!