Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék piercinget a felsőaj...

Szeretnék piercinget a felsőajak fölé. és attól félek hogy nem fogja bírni mert a köldökömbe se bírta de viszont a nyelvembe bírja a piercinget. Menyi az esély rá hogy bírni fogja? és fájni fog?

Figyelt kérdés
és még annyit hogy tudtok linket a száj fölötti piercingről?szeretnék képet nézni róla.de jó vidi is amin szúrják.
2009. febr. 9. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=oZFlfl0Naqk

[link]

[link]

Ja és annyit hozzáteszek,hogy a köldök piercing "érzékenyebb" mint pl az ajak fölötti rész! az én köldökömből is ki kellett szedni a piercinget, de monroe pc-m van=)

2009. febr. 9. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem nincs ott piercingem,de barátnőmnek van és ő azt mondta,hogy neki ott nagyon fájt,jobban,mint bárhol!

Az,hogy bírni fogja-e,az személyfüggő és attól is függ,hogy mit raksz bele!Szóval ezt úgy értem,hogy nekem is volt a köldökömbe ezüst,de az begyulladt,de utána csináltattam az orromba és ott orvosi fém van és azzal eddig nem volt probléma!Az orvosi fémet elvileg mindenki bírja,úgy hogy azzal kezd el!

Itt van egy vidi:

http://www.youtube.com/watch?v=hcI9487pL2M

De ha beírod a youtube-on,hogy:"monroe piercing",akkor rengeteg ilyen vidit fog kidobni!

Üdv!

2009. febr. 9. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:

sztem ne rakass oda

minden ribancnak az van már

2009. nov. 18. 19:12
 4/4 anonim válasza:
ha képeket akarsz írd be a möngészőbe h piercingvarazs.hu
2010. febr. 13. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!