Azt vettem észre, hogy mostanában kevesebb lány festi ki a szemét. Azt néztem, hogy pár éve rengeteg lány használt fekete szemceruzát, de mostanában inkább max. Csak szempillaspirált. Ez miért van? Már nem olyan divat kifeteni a szemünket?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 12:56
11/14 anonim válasza:
én is nemrégiben jöttem rá hogy jobb smink nélkül. untam már h 20 percet mindig rá kellett szánnom h frankó szép sminket összedobjak. most már épphogy fekete szemceruza alul, szempillaspirál aztán ennyi. így természetesen jobb :)
L*-*
12/14 anonim válasza:
Ez inkább a kezdő kis tinilánykákra jellemző. Ma is ha bemész egy általános suli felső tagozatra, ugyanolyan ocsmányul körbefirkált szemeket találsz. :D
Gondolom azóta meg már más körben mozogsz :D És a te korosztályod már túljutott ezen a korszakon.
13/14 anonim válasza:
Talan belatjak hogy tok feleleges agyonsminkelniuk magukat.most vagyok 8adikos,mindjart 15eves es most max. Csak ajakapolot es szajfeny hasznalok.mikor 7es vagy 6os voltam(!!) sokat sminkeltem magam(tus,puder,..) idovel meguntam fajt a szemem es rajottem nem erzem jobban magam se tobbnek a sminktol es senki nem szeret jobban,mint azelott.szal ennyi
14/14 anonim válasza:
A divat változik. Különben is, sztem most egy ideig sztem a tinik többsége nem fogja vastagon körbesatírozni ceruzával a szemét, mert rengeteg fórumon írták idegenek, hogy milyen ciki (ami igaz is - a legtöbben egyenetlenül, bázis nélkül ujjnyi vastagon húzták ki a szemüket, amivel max, rossz értelemben néztek ki idősebbnek, de inkább csak közönségesnek és igénytelennek, meg idétlen kiscsajoknak, akik idősebbnek akarnak tűnni, és beszabadultak anyuci sminkkészletébe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!