Miért van ez? érzékeny a szemem?
Figyelt kérdés
ritkán festem magam, ha igen, olyankor is leginkább csak szempillaspirál.
a problémám a következő: reggel kispiráloztam a szemem, mostanra viszont olyan száraznak érzem a szememet, de ez nem fordul elő, ha nincs kispirálozva. többfajta szempillaspirálom is volt már, mindnél ez volt.
mi lehet a baj?
köszönöm!
17/L
2011. febr. 4. 22:52
1/5 anonim válasza:
hát akkor ne spirálozd a szemed:) amugy nekem meg hullani kezdett. nagyon szép hosszú dús szempilláim vannak/voltak mostmár kevésbé. nem is sminkelem magam csak buliba. esetleg ha csak szemceruzát használsz halványan?
2/5 anonim válasza:
lehet hogy van vmi allergiád, ami van a spirálba is.
3/5 A kérdező kommentje:
szemceruzát nem szeretem, elkenem mindig meg nem is áll olyan jól, szempillaspirál jobban kiemeli a tekintetemet, főleg hogy alapból szőkés a szempillám :)
2011. febr. 5. 01:22
4/5 anonim válasza:
A Dm-ben van egy termékcsalád, az alverde. Sok sminkjük is van, azt hiszem van szempillaspirál is.
dm szerint: Az alverde termékek nem tartalmaznak: szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű*, és ásványi olaj alapú összetevőket. *Kivéve kárminok, méhviasz, selyemprotein és gyöngy kivonat.
Azt nem tudom, hogy milyen minőségű és mennyire teszi szebbé a pillákat, de érdemes kipróbálnod.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. febr. 5. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!