Fáj a nyelv piercing? És mennyiért csinálják?
Kinek hogy... Nekem nagyon fájt.
Az ára város-függő erősen. Itt pécsen 3-4000 között mozog, pesten 8000 volt.
Debrecenben 5500ért csináltattam a buszvégen.
Maga a szúrás nem fájt, csak a kajálás, meg pösze voltam.
Fájdalomcsillapítóval egyébként simán elviselhető, de tulajdonképpen anélkül is. Max 1 hét, amíg kellemetlen. Jah az se vmi jó, h az elején hosszút raknak be a szádba, és ferdén áll majd helyhiány miatt, emiatt is leszel pösze, de 2 hét után kicserélik, utána minden stabil! De mondom simán kibírható, pedig nekem aztán a fájdalomküszöböm eléggé lenn van.
Szia
Nekem 5000 ft.-ért csinálták, kaptam érzéstelenítő injekciót, a nyelvem alá szúrták (de nem fájt) így egyátalán nem éreztem semmit a szúrásból!
Utána mikor kiment az érzéstelenítő hatása, az rossz volt.
3. válaszoló vagyok.
Én itthon Szolnokon csináltattam.
Nekem sem a szúrás fájt, hanem utána rettenetesen szenvedtem, de ki lehet bírni! Nem szabad tejterméket enni pár hétig! Én Pesten lakom, de nem itt csináltattam.
De tudom neked ajánlani a Pólus centerben lévő piercinges-t illetve a WildCat-et! Ott nem drága, 4000 körül van ha viszel ékszert (orvosi fém 19mm-es szárral)! És véleményem szerint a wild cat a legjobb minden szempontból (piercing&tattoo)!!!!
A nyelv piercing is olyan mint a többi, tehát lesz némi fájdalom, de hogy ki mennyire érzi az egyéntől függ. Minden esetben érzéstelenítést kel kérni, általábín fagyasztó spray-t vagy lydocain injekciót szoktak használni. Nem is maga a szúrás kellemetlen, hanem az azt követő első órák és napok, amig gyógyul.
Az árak eltérőek. Pesten a szalonokban 6000-8000 Ft körül mozognak az árak, de persze van ahol olcsóbb, pl 5000 körül van.
További infók:
www.piercingvarazs.hu
Nekem a szúrás maga nem fájt,de estére enni se bírtam. 1 hétig pépes kaját tudtam csak enni volt olyan hogy a fájdalom ki hatott a torkomra és a fülemre is.
De mostmár lassan 5 éve hogy megvan és csak akkor fáj ha sokat játszok vele.Sajnos az 5 év során 1 cmet előrébb tépődött a nyelvembe :S.Én annó 3000 ft-ért csináltattam (:.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!