Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha levágok a szempillámból...

Ha levágok a szempillámból akkor nagyobbra nő?

Figyelt kérdés
Vagy lehet valahogy természetesen növeszteni?
2011. febr. 4. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

a szempillád az nem a hajad...

ha nem fog jobban jönni hogyha vágsz belőle...és nem lesz dúsabb

2011. febr. 4. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esetre ne vágd le, nem véletlenül van az ott.

Akár be is gyulladhat a szemed, és még hosszabbra se nő.

Két javaslatom van.

Az egyik, a ricinus olaj. Nekem szépen megnőtt tőle a szempillám, tényleg lehetett látni a különbséget.

A másik, hogy menj el kozmetikushoz, és kérj tartós szempillafestést. Nem kell spirálozni, nem kenődik el, és attól is hosszabbnak látszik, bár valójában nem az. Kb. 4 hetente kell ismételni.

2011. febr. 4. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem nő gyorsabban. Nekem elhiheted. Max hülyének fognak nézni miatta, mert azt tuti, hogy mindenkinek felfog tűnni. Én így voltam vele 14 éves korom körül. Egyszer minden baromságot ki kell próbálni, mi?:)

Azért lesz feltűnő, mert látszani fog, hogy avége is vastag, és rövidebb. A természetes pillák végei elvékonyodnak. Ha levágsz belőle, azonnal feltűnő lesz a végeredmény!

2011. febr. 4. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A szempilla nem a végétől nő, mint ahogy a hajszál sem. Nem azért vágják a végét a hajnak sem, hogy a vége gyorsabban nőjön - hiszen a tőből növekszik - hanem mert a töredezett végektől kell megszabadítani. Ez szempillánál nem áll fenn, viszonylag gyorsan váltják egymást a szálak, törni sincs idejük, viszont a ricinus olajat valóban kipróbálhatod, hajpakolásnak is szokták használni.
2011. febr. 4. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kipróbálom a ricinusolajat!

2011. febr. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!