Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, hogy tetszenek ezek a...

Csajok, hogy tetszenek ezek a magassarkúk?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 3. 21:45
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szerintem az első kettő szép.
2011. febr. 4. 16:08
 12/19 anonim ***** válasza:
nekem az első kettő tetszik
2011. febr. 4. 17:27
 13/19 anonim ***** válasza:
szépek nagyon, de nem hétköznapra való.
2011. febr. 4. 17:29
 14/19 Adri baba ***** válasza:

40 es méretben van?Küldjed hordom szívesen:)

És cigány sem vagyok!

Imádom az ilyen cipőket.Hordjál nyugodtan ilyet ha valóban tetszik..

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia... " (Giorgio Armani)

2011. febr. 4. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont hogy nem igaz. Ezer meg ezer olyan ember van, aki ha akarná se lenne semmi stílusa. A stílus feltétele az ötlet, ízlés is - ezeket pedig szerintem nem lehet tanulni. Márpedig ezek nélkül a stílus csak egy üres skatulya, nincs mögötte jelentés, ha nem magadat adod vele. Bocsi az offért :)
2011. febr. 4. 17:45
 16/19 Adri baba ***** válasza:
Mond már meg miért nem igaz?A stílus nem az öltözködést jelenti...Lehet stílusos valaki szakadt ruhában is!
2011. febr. 4. 17:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Gondoltam a szépség és divat témakörben nem az emberek életstílusát fogjuk megvitatni egy divattervező vagy mifene idézete alapján...bocs. De nyugodtan kifejtheted az álláspontod, ha szeretnéd.
2011. febr. 4. 18:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Az első elég érdekes, de tök jól néz ki.

A második nem tetszik, nem venném fel...

A harmadik nagyon extrém, nem kellene.

A negyedik is egész érdekes, de nem tetszik.

2011. márc. 14. 09:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Az első nagyon tetszik :) a második sem rossz de a 3. és a 4.ik szerintem szörnyű :(
2011. aug. 4. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!