Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet kapni ilyen karkötőt?

Lehet kapni ilyen karkötőt?

Figyelt kérdés

van ugye olyan karkötő v nyaknánc hogy best-friends vagy két szív félbetörve meg ilyesmi. és van olyan mi 4 részből áll? vagy 2-t vegyünk(felirat nélkülit) és az összeillik? vagy valami megoldást tudtok erre? hogy a 4 legjobb barátnő hogyan találjon karkötőt/nyakláncot?

a válaszokat előre is köszönöm.

2011. febr. 3. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Claries ben van aréna plazaban van csak és olyan hogy három darab cérna karkötö és egy logo h bff de ez 3 db eg ycsomag meg a c@a ban van 3-as nyaklánc nekünk minden van:D
2011. febr. 3. 17:59
 2/5 anonim válasza:
100%
Én nagyon sok helyen láttam már, niciben, dmben, bjou brigitteben, apacsban, kínaiban naon sok helyen van, főleg ilyenkor amikor valentin nap van. de sztem 4dbra szedhetőt még nem láttam viszont az egyik barátnőmnek olyan van, hogy neki kellett szét törni a szívet és akk lehet, hogy azt több részre is lehet, asszem a bjou brigitteben vették, de hanem ott akk biztos, hogy a mammutba. Remélem találsz egyet! Sok szerencsét! :D
2011. febr. 3. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy csináltuk régen, hogy kerestünk egyforma karkötőket, ami mind a négyünknek tetszik, és megvettük azokat. Mindenkinek egyformát.
2011. febr. 3. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
utolsónál a pont
2011. febr. 3. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha négyen vagytok, akkor én a helyetekben csináltatnék mondjuk puzzle darabokat, hogy a négyet össze lehessen illeszteni egy nagyobb "négyzetbe". Ha pl. ezüstből csináltatjátok, az nem is olyan drága.

De az egyenkarkötő is jó megoldás.

22L

2011. febr. 3. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!