Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkeljem az ilyen bőröm? Ha...

Sminkeljem az ilyen bőröm? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

A bőröm hófehér és nagyon mitesszeres, gátlásaim vannak miatta. Szégyenkezem miatta, pedig kezelem, de ilyen típusú tág pórus. Ezt a szégyenkezést szeretném a sminkeléssel megszüntetni.

Viszont nem tudom megéri - e, és egyáltalán hogyan kezdjek hozzá?

Pl. nekem ez a megmosom, aztán rákenem a hidratálót, majd az alapozót, púdert első hangzásra egy kicsit sok, plusz este megint mossam le jó sok termékkel arctej, aztán megint kenjem be, ez rengeteg vegyszer...

aztán Lancome márkájút vettem, nem tudom megbízható e - habos Maggie Matte passzol.

és Hogyan dolgozzam el szépen, egyáltalán el tudom úgy dolgozni, hogy úgy tűnjön, szóval hogy ne tűnjön fel a csalás, szóval úgy nézzen ki mintha nekem természetesen tökéletes lenne?

Illetve megéri-e sminkelni, vagy fogadjam el magam így mitesszeresen? (A smink öregíti a bőrt, mert nem lélegzik.)Nos?

2011. febr. 2. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan rakhatsz alapozót a bőrödre. Csak az nagyon fontos,hogy jó minőségű legyen. Nemfog látszódni, hogy tele vagy alapozóval ha az megfelelő színű és nem raksz fel olyan sokat és segítségül ilyen pamaccsal eltudod alaposan oszlatni a bőrödön. Biztos eltudod szépen dolgozni. Gyakorlás teszi a mestert:) Ismétlem szerintem nyugodtan rakj alapozót főleg ha még szégyenkezel is miatta. A fő, hogy alaposan mosd majd le. Sok szerencsét.:)
2011. febr. 2. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon jó alapozót vettél:)

Szerintem megéri sminkelni,főleg ha ennyire rosszul érzed magad a bőröd miatt. Viszont próbáld meg minél jobban kezel(tet)ni. Sajnos teljesen nem lehet megszüntetni a mitesszereket,de javítani sokat lehet,akár otthon is: gőzölés,utána megpróbálni kinyomni őket és egy jó mélytisztító pakolás + lehet kapni mitesszer eltávolító tapaszt,az is segíthet.

A tág pórusokra is van megoldás: lehet kapni 'sminkalapot' pont ilyen bőrtípusra is,ez is segíthet akár.

Alapozót legkönnyebben nedves ujjakkal tudsz felvinni. Teszel egy-egy alapozópöttyöt a homlokodra,orrodra,két arccsontodra,álladra és körkörös mozdulatokkal elkened. :)

2011. febr. 2. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

úgy kend el az alapozót, mint az arckrémet, és ne vigyél fel túl sokat. szivacs vagy ecset segíthet még hozzá. a mitesszerekkel járj kozmetikushoz, nem olyan olcsó mulatság, de megéri. a jó tisztító-ápoló termékek is fontosak.

nyugodtan sminkelj csak, az alapozót-púdert erre találták ki!=)

2011. febr. 2. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen ajánlom, hogy rendszeresen járj kozmetikushoz!

A sminkről: ajánlom a folyékony állagú alapozót és sima porpúdert, ami fixálásra van. Nem tudom, hogy mennyire tágok a pórusaid, de a Vishy gyárt korrekciós alapozót (Dermablend) és hozzá való fixálópúdert.

Kozmetikussal konzultálj olyan szerekről, amelyek összehúzzák a pórusokat, a bőröd típusáról és a rendszeres kezelésekről.

Én tág pórusokra Shills Miss Perfect Pores Hide nevű szert használom, külföldről rendelem, nem drága.

2011. febr. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!