Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen az Avon sminkecsetei?

Milyen az Avon sminkecsetei?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

drágák

de minőségre jók,csak avonosom van,nem hullik,szépen el lehet velük oszlatni amit kell (púderecsetem 2 féle van,szemhéjra is 2féle,és szájra 1)

bár mondjuk én egyébként is ragaszkodok az avonos dolgokhoz

2011. febr. 1. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak szemhéjpúderecsetem van, akciósan vettem 700 Ft-ért, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. könnyű vele dolgozni, halvány vagy durva sminket is lehet vele csinálni.
2011. febr. 1. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nekem ilyen van és meg vagyok vele elégedve

2011. febr. 1. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan készletem van, amit az előző hozzászóló linkelt. Teljesen jók árban (azt hiszem 1700 Ft volt) és minőségben is.
2011. febr. 1. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Nekem satírozósvégű van. Sajna nem jött be, mert túl durva szőre, és emiatt a festéket sem veszi fel rendesen. Viszont tudom ajánlani a Marionnaud ecsetjeit helyette, árfekvés ugyanaz, minőség pedig ég és föd.
2011. febr. 2. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

[link]

<- Nkm is ien van ...

En azt javaslom h ha talalsz elfogadhato aron Mac, Nyx, v Sephora ecseteket, akk inkabb vedd meg azokat, mert sokkal jobb minoseguek ;) [ha meg nem talalsz, mert azok eleg dragak, akk az Avon-os is megteszi, mert az sem rossz].

2011. febr. 2. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2011. febr. 2. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!