Miért ilyen olcsó a Rossmannban a L'Oreal blush minerals pirosító?
Figyelt kérdés
Interneten 3000 forint felett írták az árát, ma bementem a Rossmannba, azt írták 25% kedvezmény minden L'oreal termékre, így alig 400! Forintba került. Hogy lehet ez? Elírhatták véletlen?2011. jan. 31. 17:54
1/11 anonim válasza:
matekozz még egy kcisit azt javaslom:S
2/11 anonim válasza:
az a 400 inkább 2400-nem? vagy akörül..
Amúgy néha persze h csinálnak ilyen akciókat..
Más termékekbe beépítik ezt az árcsökkenést..
Meg aztán ha ezen az áron megveszik ezt a terméket, és elégedettek vele, akkor később akár drágábban is megveszik.
3/11 anonim válasza:
Írj a Rossmannak, hogy nem jó az árcédulájuk!... :-DDD
4/11 anonim válasza:
1.vagyok
jah hogy már megvetted 400Ft-ért?
bocs azt hittem te így számoltad ki
merthogy ez a 400 semmiképp nem jönne ki matematikailag..
5/11 A kérdező kommentje:
Kedves első! Inkább te matekozz, vagy tanulj meg olvasni. :) Tényleg ennyire olcsó volt, nemcsak a cédulán, de a kasszánál is ennyibe került.
2011. jan. 31. 18:03
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, már megvettem. Semmi gond. :-D
2011. jan. 31. 18:04
7/11 anonim válasza:
1.vagyok
nah akkor szerencsés vagy:D
lehet én is vezsek:P
9/11 anonim válasza:
én pl múlt héten egy astor rúzst vettem 400Ft-ért, az essence termékeket meg leakciózzák 99Ft-ra!
ez azért van általában mert vagy új csomagolás kap a termék vagy új kollekció lesz és el kell adni a megmarat darabokat!
10/11 A kérdező kommentje:
Okés, én Dabason vettem, nem tudom te hova valósi vagy. :-) Nem tudom, hogy itt elrontottak-e valamit, vagy az összes Rossmannban ez van, de szerintem holnap visszamegyek és veszek még, mert ez nevetségesen alacsony ár. :)
2011. jan. 31. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!