Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan szemceruza, ami...

Van olyan szemceruza, ami egész nap kitart anélkül hogy szétfolyna?

Figyelt kérdés

Rengeteg márkájú szemceruzát kipróbáltam már, jelenleg Avonosat használok, de mindegyiknél ugyanaz a tapasztalatom: egy-két óra múlva teljesen szétfolyik a szemem alatt anélkül hogy akár egy csepp nedvesség is érné. Mivel nyilvános helyen nem szeretek sminkelni, inkább letörlöm az egészet. Szóval arra lennék kíváncsi van e olyan szemcerka ami - ha nem is egész nap - de több órán keresztül fent marad szétfolyás nélkül!

Köszönettel K.

2011. jan. 31. 07:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én úgy szoktam, hogy ha kihúzom szemceruzával a szemem, utána ecsettel viszek fel rá egy kis szemfestéket, így tartósabb lesz. Vagy a másik, hogy a hűtőben tartom a szemceruzát, és így nem lesz már alapból sem annyira puha, nem mosódik el annyira nap végére.
2011. jan. 31. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:

én is abban a helyzetben voltam ,mint te.

ezer féle fajta szemcerkát kipróbáltam már..

és nekem a hűtő sem jött be..:S

viszont.!

ha a FAGYASZTÓBA teszem,akkor teljesen jó,és bár sosem hittem volna ,és lehet hihetetlen,de nap végéig bírja a smink.!:DDD

próbáld ki.!(:

2011. jan. 31. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
én is a hűtőbe szoktam pakolni, nekem bejött (:
2011. jan. 31. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:

én még a hűtős technikát nem próbáltam ki na de majd legközelebb;) viszont én is úgy szoktam h a ceruza után egy kis szemfestéket teszek rá. tovább tart.

L*-*

2011. jan. 31. 15:05
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a tippeket, ki fogom próbálni!!
2011. jan. 31. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

en meg nem probaltam hutobe tartani a szemceruzaimat ... :)) oszinten eszembe se jutott h iet csaljak =)))) nah mind1 :-j

en azt szoktam csalni h miutan kihuztam szemceruzaval a szemem, egy ecsettel kicsit "elkenem/eligazitom", igy nincs epp annyi cucc egy helyen, ezert kevesebb az eselye annak h hamar szetfolyik ... :D habar nkm amugysem szokott par ora alatt elkenodni a sminkem ...

2011. febr. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!