Van olyan szemceruza, ami egész nap kitart anélkül hogy szétfolyna?
Rengeteg márkájú szemceruzát kipróbáltam már, jelenleg Avonosat használok, de mindegyiknél ugyanaz a tapasztalatom: egy-két óra múlva teljesen szétfolyik a szemem alatt anélkül hogy akár egy csepp nedvesség is érné. Mivel nyilvános helyen nem szeretek sminkelni, inkább letörlöm az egészet. Szóval arra lennék kíváncsi van e olyan szemcerka ami - ha nem is egész nap - de több órán keresztül fent marad szétfolyás nélkül!
Köszönettel K.

én is abban a helyzetben voltam ,mint te.
ezer féle fajta szemcerkát kipróbáltam már..
és nekem a hűtő sem jött be..:S
viszont.!
ha a FAGYASZTÓBA teszem,akkor teljesen jó,és bár sosem hittem volna ,és lehet hihetetlen,de nap végéig bírja a smink.!:DDD
próbáld ki.!(:

én még a hűtős technikát nem próbáltam ki na de majd legközelebb;) viszont én is úgy szoktam h a ceruza után egy kis szemfestéket teszek rá. tovább tart.
L*-*

en meg nem probaltam hutobe tartani a szemceruzaimat ... :)) oszinten eszembe se jutott h iet csaljak =)))) nah mind1 :-j
en azt szoktam csalni h miutan kihuztam szemceruzaval a szemem, egy ecsettel kicsit "elkenem/eligazitom", igy nincs epp annyi cucc egy helyen, ezert kevesebb az eselye annak h hamar szetfolyik ... :D habar nkm amugysem szokott par ora alatt elkenodni a sminkem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!