Szerintetek melyik a legeslegjobb szempillaspirál?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami nem csomósodik és extra hosszú szempillákat ígér.2011. jan. 30. 23:56
1/19 anonim válasza:
Nekem a sötétkék Miss Sporty vált be a legjobban pedig sok drága cuccot is kipróbáltam már. Több éve használom kb 900 ft.
2/19 anonim válasza:
Art Deco All in One mascara.Díjnyertes.
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
Én használtam azt,amit valamelyik válaszoló belinkelt,nem rossz,de nem vált be igazán.
Most az Essence Multi Action szempillaspirált használom,és szerintem ez a legjobb,szeretem jó hosszúra festeni a szempilláim(:
5/19 anonim válasza:
Maybellinne The Falsies szintén. egyszerűen isteni!
6/19 anonim válasza:
szia, én először fehér spirált használok (miss sporty-s) majd utána Rimmel -Extra Super Lash- nagyon jók együtt :)
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!:)
2011. febr. 5. 12:41
8/19 anonim válasza:
Nekem is a Maybelline termékek jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!