Lányok és Fiúk! Szerintetek ez a smink milyen és sok? (fontos, légyszi minnél többen írjatok)
Színezett hidratálókrém/könnyebb alapozó,púder,fekete szempillaspirál,bőrszínű(nude)rúzs,barackos vagy rózsaszínes púder.Ez a smink milyen hatást kelt számodra?
Szerintetek melyik színű pirosító ad üdébb,frisebb és nőiesebb hatást,a barackos vagy rózsaszínes?
Mi a különbség a színezett hidratáló és az önbarnító között?
Légyszi kort is írjatok.
majdnem 16/L
szerintem ez természetes és szép smink, bár én a nude rúzst lecserélném valamilyen világos rózsaszínes szájfényre. de ez csak az én véleményem, szerintem furán néz ki, mikor egy lánynak 'eltűnik' a szája.
a barackos és a rózsaszínes pirosító mindkettő üde hatású, szerintem próbáld ki, melyik illik a bőröd meg a hajad színéhez jobban, de mindkettő szép lehet.
a színezett hidratáló krém és az önbarnító között pedig mint már előttem is mondták az a különbség, hogy az önbarnító 'befesti' a bőröd, a hidratáló krém pedig csak kiegyenlíti, és ha lemosod, eltűnik.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!