Nagyon gáz, hogy reklámszatyorban hordom a sulis cuccaimat?
hát szerintem azért inkább iskolatáska, vagy ha kevés cuccot kell vinni, akkor valami tesizsák, vagy ilyesmi.
még régebben egyik osztálytársam hordta "szatyorban" , őt nem cikiztük. bár azért nem teszkós meg hasonló, hanem retro jeans meg ilyesmi szóval az még elmegy. de nylon szatyor az inkább ne.
ez attól függ hogy honnét van a szatyor. A tesco, cora stb gáz de egy jó ruhásbolt nem. Én nem vagyok sznob de azt mindenki megérzi azért hogy mennyire más színezete van a dolognak. Tudsz venni vászon szatyrot( micimackó, malacka, ilyenek) 1000 ft körül. Vagy vegyél méteráruban vmi szép anyagot és két téglalapot ha kézzel összevarsz már az is szép szatyor. Hacsak nem avyg vmi alteres. Akkor kimondottan javallom amit fentebb írtak.:D tré reklámszatyor (lehetőleg tesco vagy penny market:D)
Nah ebből most azt hoztam ki h a stílusodtól függ. :D
Am turiban is kapsz jó táskát kilüra, vagy piacon, szóval meg lehet ezt oldani, ha nagyon zavar.
Nálunk a fiúk sokszor tescos szatyorban hordták a dolgaikat és azon röhögtek (mármint magukon :)). Egyébként a legtutibb pasik voltak.
A lányok vettek egy nagyobb mappát. Ilyen micimackósat pl. és azt a keményebbet. Kb 1000-2000 forint és abba tették a könyveiket, füzeteiket. Ez középsuliban volt, tehát nem gyerekes.
De miért hordod abban? Ha nincs pénzetek táskára, akkor vegyél egy olcsóbb táskát, az tényleg nem drága. 2000 forintot biztos össze tudsz gyűjteni. Addig meg tényleg marad egy jobb szatyor, pl new yorker, mayo chix stb stb. Valami menő márkás, ami nem olyan vékony kis semmi, mint a tescos szatyor pl.
Nekem pl Dockhouse-s szatyrom van, abba szoktam vásárolni, nagyon tartós, nem olyan mint az átlag szatyrok.
Sok szerencsét, minden jót, puszi.
Igen, gáz, mert számomra ez igénytelenséget sugall (még a fentebb említett menő arcok esetében is).
És ahogy fentebb írták, 1000 forintért már lehet kapni jó táskákat. És az biztosan kényelmesebb, meg praktikusabb is, mint a szatyor. Az meg hülyeség, hogy egy New Yorkeres, vagy egyéb "márkás" reklámszatyor menőbb a Tescosnál... Reklámszatyor-reklámszatyor... Ugyanaz. Vagy csak nekem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!