Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozó vs színezett hidratáló...

Alapozó vs színezett hidratálókrém? Melyik a jobb zsíros bőrre?

Figyelt kérdés
20/L
2011. jan. 27. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Zsíros bőr? Mármint pattanásos, vagy csak miteszeres/csillogó? Egyértelműen a hidratátó krém a jobb, próbálj ne csak színezettet, hanem egyben mattítót is keresni. Pattanásos bőrön az alapozó akkor jó, ha nem vakolat hatású, és nem a pattanások nyomait, hanem az ép pattanások pirosságát szeretnéd elfedni vele. Semiképpen ne használj akármilyen alapozót, abból is mattítót. (Az alapozó nem engedi rendesen lélegezni a bőrt, több miteszered lesz, ha miteszeres a bőröd)
2011. jan. 28. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgyértem: az alapozó arra van, hogy a bőr hibáit elfedje, szebbé tegye a bőrt, de pattanásos bőrön csak akkor használd, ha a pattanások pirosságát szeretnéd elfedni vele, nem a kinyomkodott "sebket"
2011. jan. 28. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Alapozó és alapozó között is óriási különbségek vannak, nem csak a színezett hidratáló között.

Télen egyébként jobb alapozót használni, mégpedig egy olajosabb fajtát, mert jobban megóvja az arcbőrt a kiszáradástól, mint egy sima krém.

Én nyáron szoktam 35 fokban színezett hidratálót használni, mert kényelmesebb, nem folyik le és akkor mindig szebb a bőröm, nem sok mindent kell lefedni.

2011. jan. 28. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Van már olyan púder is ami fertőtleníti a bőrt és fed is.
2011. febr. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!