Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Elmagyaráznád, hogy mi a jó a...

Elmagyaráznád, hogy mi a jó a nude rúzsokban?

Figyelt kérdés

Mármint a rúzsnak nem az a lényege, hogy színt adjon a szájnak?

Az ilyenek meg szinte eltüntetik. Ez tényleg vonzó?

2011. jan. 26. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem tetszenek. Amúgy szerintem nem csak az a lényege hogy színt adjon, hanem mondjuk hogy egyenletesebb is legyen a száj tőle.
2011. jan. 26. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem *-* Leginkább azért,mert nem tetszik a természetes "szájszínem" -sötét piros - + a natúr árnyalatok optikailag nagyítják az ajkakat:) de persze nyilván ha túl világos a rúzs,inkább viccesen néz ki benne az ember...
2011. jan. 26. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Például ha a szemed erősen van kihangsúlyoza. :)

Láttál már olyat, hogy erős füstös szemek + vörös ajkak? Én elég ritkán találom az ilyen vonzónak, esztétikusnak.

2011. jan. 26. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért egy szemhangsúlyos smink mellé tökéletes valami visszafogott szájfény vagy rúzs... a bőrszín nekem kicsit inkább... hogy is mondjam... ocsmány. xD

16évesek pandaszemekkel és hullaszájjal, ez a kép, ami beugrik, mert ezt látom manapság. Nos... ebből a divatból én asszem kimaradok. (Y)

2011. jan. 26. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem sötét vörös színű az ajkam és használok nude rúzst de nem tüntetem el vele a számat csak kicsit tompítom a szám színét de ehhez meg kell találni a megfelelő árnyalatot

kb ilyen hatást érek el vele és egy szemhangsúlyos sminknél jól mutat

[link]

2011. jan. 27. 08:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. ^^
2011. jan. 27. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Aki írta, hogy bőrszínű száj + panda smink:

[link]

Szerintem pl. ez bőven nem az a kategória...

2011. jan. 27. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek . :) csak nehezen kapok ilyen ruzst :(
2011. aug. 25. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!