Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi idő alatt nő be a...

Mennyi idő alatt nő be a piercingek helye annyira, hogy már ne lehessen visszarakni?

Figyelt kérdés
Főként nyelv, szemöldök, orr érdekel, de a többiről is írhattok.
2011. jan. 25. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:

szia!

én a nyelvről tudok nyilatkozni. Pár óra és beforr. Mikor kivettem egyik nap este, na mondom csak poénból megpróbálom visszatenni, de nem sikerült.:D jó, ha erőltettem volna még biztos sikerült volna, de nem is akartam!

Szemöldöknél meg orrnál meg (ahogy ismerőseimen látom) marad egy kis pötty, nem túl szép:S

2011. jan. 25. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
szóval másnap reggel próbáltam visszatenni, az kimaradt
2011. jan. 25. 14:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nem a hegek miatt kérdeztem. Nekem már jó pár napja nincs benn a nyelvemben (betegség miatt), napi 1szer átdugom rajta, de szerencsére még nem nőtt be.
2011. jan. 25. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
ez nagyon egyénfüggő. no meg az sem mindegy, hogy mennyire eleven a lyuk. ha például be van picit gyulladva, vagy sérült, pár óra, és beforrhat. azonban ha ép és pár éves biztos, hogy kell hozzá pár nap, de lehet, hogy évek is. a nyelv kicsit más... abban nincs tapasztalatom, de szerintem jóval hamarabb beforr, mint máshol.
2011. jan. 25. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
abszolút egyénfüggő,nekem hónapok alatt sem forrtak be..
2011. jan. 25. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ajak pcről tudok nyilatkozni...az 2 hét alatt simán vissza nőtt..úgyhogy csak egy pici heg látszott meg...a szemöldökről is kb. ez a tapasztalatom:)
2011. jan. 25. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem ajak piercingem volt, kb. 2 éve vettem ki, és még most is visszatudom tenni. néha be is teszek egy pc-t ha olyan kedvem van.
2011. jan. 25. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!