Miskolcon hol lehet ékszert készíttetni?
Figyelt kérdés
Hello! szeretnék egy piercinget készíttetni.Egy kb 1,5-2 cm-es szívet szeretnék(ami nem tömör,hanem lyukas,szóval csak széle lenne-kb 1-2mm-es)és kövek lennének belefogatva(nem ragasztva!-a tartósság miatt).Csak ennyi lenne,mivel a műanyag szárat én vinném.
Kb mennyibe kerülne egy ilyen ékszer?Vagy inkább vegyek egy medált és átalakíttassam,akkor árban jobban járok?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ui: Árat az is írhat,aki nem miskolci de valahol készíttetett már ékszert.
2011. jan. 25. 13:23
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, milyen anyagból szeretnéd készíttetni az ékszert, és mennyit szánsz rá, de a Csótai ékszerboltban vállalnak ékszerkészítést is (a színháznál, a Déryné utcában).
3/5 A kérdező kommentje:
Ezüst lenne az alap,amibe a kövek be vannak fogva.Sajnos a kövekhez nem értek,de csak valami olcsóbbra gondoltam.
Te készíttettél már Csótainál valamit?(csak viszonyítás képpen)
Egyébként köszi a választ! :))
2011. jan. 25. 13:48
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy csak drágakövekkel dolgoznak-e, de azért megkérdezheted. Egyszer készíttettem ott egy nyakláncot, én vittem hozzá az aranyat - nem olcsók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!