Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Érdemes ilyen karkötőt ajándék...

Érdemes ilyen karkötőt ajándékozni? Képpel

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 25. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Drága vagy nem drága.... de nagyon ronda, nekem a bőr részről az jut eszembe, mintha egy táskafület megkanyarítottak volna, és odabiggyesztettek volna rá egy nagy követ.

Bocsi

És ez annyira egyedi, hogy szerintem csak akkor nem fognál mellé, ha konkrétan rákérdeznél, hogy tetszik-e annak akinek veszed.

2011. jan. 25. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik, de nem is ez a lényeg, hanem az hogy ennyi pénzért :O Én is azt mondom, hogy kb egy 500-ast adnék érte, hiába van benne akármilyen kő, vagy nem tudom mit tud ez a karkötő hogy ennyibe kerül... De egy bizsuboltban is kapsz ilyet sokkal olcsóbbért. Na de persze ha neked ez kell és nincs jobb dologra költeni a pénzed akkor hajrá, de én biztos nem venném meg.
2011. jan. 25. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Hacsak nem direkt ezt kérte, inkább ne erőltesd... :D

az emberek 80%-a kb azt mondaná rá, hogy inkább ne...

Szerintem kifejezetten csúnya, de hát kinek mi, ha nem rudod konkrétan, inkább egy semlegesebb darabbal próbálkozz. ^^

2011. jan. 25. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!