Mitől jobb a márkásabb alapozó mint a gagyibb?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta hogy veszek egy Max Factor habos alapozót, de nem tudom hogy jobb e mint egy nem márkás hab alapozó, szerintetek?2011. jan. 20. 14:59
1/4 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint sminkcuccokban nem feltétlenül kell márkásat vennünk, mert egy olcsóbb fajta, pl kínaiban vásárolt is lehet ugyanolyan szép. Ez igaz a szempillaspirálokra, szemhéjpúderekre, stb. De szerintem alapozóból megéri egy drágábbat vásárolni, hisz a bőröd egészsége múlik rajta. A drágábbakat sokkal jobban letesztelik, sokkal figyelmesebben állítják össze, és tapasztalatom szerint kevésbé ártalmas alapanyagokkal tömik tele. Én régen csak olcsó alapozókat használtam, és 18 éves koromig úgy néztem ki mint egy éppen pubertáló 13éves tinilány. Amióta drágábbat használok észrevettem, hogy sokkal kevesebb a bőrhibám, sokkal jobban tud a bőröm lélegezni alatta, hisz nem tömíti el a pórusaimat, és nem mellékesen jobban is fed. Nem tudom, erre voltál-e kíváncsi, de én a drágább alapozó mellett voksolok!
2/4 anonim válasza:
Egyszer próbáld ki hogy veszel egy márkásat,és ugyan abból a márkából egy gagyit(kinaiaknál találsz,kiváló koppintók),a külömbség viszont az,most maradjunk az alapozónál,hogy a gagyi vízzel van higitva,vizes állagú.A márkás viszont krémesebb állagú.Próbáld ki.
3/4 anonim válasza:
a márkás alapozó jobban fed, jobban megmarad, jobb az állaga, és jobb alapanyagokból készül
4/4 anonim válasza:
Szerintem is, bármiből lehet olcsóbbat választani, de alapozóból megéri drágábbat. A színe is sokkal természetesebb a drágának, meg az eladók is segítenek a neked megfelelő kiválasztásában. Talán ez az egyetlen sminktermék van, amire ilyen téren tényleg oda kell figyelni, a fennt említett okok miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!