Milyen szempillanövelő szerekről tudtok?

Én ricinusolajat használok. Szerintem próbáld ki, veszteni nem veszthetsz semmit. Éjszakára bekened vele a szempilláidat, mondjuk egy fültisztítópálcikával. Ricinusolajat gyógyszertárban tudsz venni, amit én vettem az 30 ml és 170 forint volt.
20L

és neked nő is a szempillád tőle? mármint a ricinusolajtól? :)
L*-*
használtam már ricinus olajat. nem volt rossz, de nem tudom nőtt tőle 1 mm-t..:) szempillagöndörítőt használok.
köszönöm a válaszokat.

Reklámoznak egy új fajta szempillaspirált amiben talán van olyan anyag ami növeszti a szempillát. Tényleg kifejlesztettek egy olyan szert ami eredetileg a zöld hályog gyógyítására lett volna jó, de arra sajnos nem volt alkalmas, ellenben a tesztalanyok szempillája elkezdett nőni tőle.
utolsó! köszönöm a választ, nyilván nem tudok megfizetni egy ilyen dolgot, viszont nagyon érdekes szerintem ez. pár év múlva hátha megfizethetőbb lesz...:)
köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!