Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek baj, hagyha egy...

Szerintetek baj, hagyha egy 12 éves lány sminkeli magát pl:alapozózza, feltételezzünk, hogy sok alapozót tesz magára és ez mellett még sok kőpúdert és szájfényt! Ettől 20 évesen nem lesz öreg a bőre?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 18:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem vicces lehet. 12 évesen fix, hogy nem tudja szépen elkenni az alapozót és a bőrszínéhez illő színt választani.

Kiröhögném. ^^

2011. jan. 21. 14:50
 22/26 A kérdező kommentje:
kedves utólsó ! a barátnőm a bőrszínéhez illőt választott ! és jól eltudja kenni ..... !!
2011. jan. 21. 15:25
 23/26 anonim ***** válasza:
58%
Attól, hogy 12 éves még el tudja kenni az alapozót! Láttam én már nem is egy 30-40 körüli nőt aki "még" mindig nem tudja elkenni.
2011. jan. 21. 15:31
 24/26 anonim ***** válasza:
54%
Ahham. A barátnőd, persze...
2011. jan. 21. 16:21
 25/26 anonim válasza:

szupermuffin:

Hagyd már szegény csajt.... Nem kell kiírni mindenki tudja h róla van szó, és csak azért mondja így, hogy legalább ne neki szóljatok be.

Am alapozót ne csak alkalmakkor meg ilyenek, amit a helyébe használnék 12 évesen az:

- szempillaspirál

- pirosító (vmi cuki árnylatba*-*)

- korrektor (csak a patikra)

Ja és beszereznék otthonra (csak h kicsit szórakozásból sminkelhessek)

- alapozó

- púder

-szemhéjpúder

-szemhéjtus

-szemceruza

-szájfények

- rúzsok

- ecsetek

Ja és egy cuki neszeszert*-*

Bocs, kicsit eltértem a kérdéstől....de remélem tudtam segíteni;)

2011. jan. 30. 20:17
 26/26 anonim ***** válasza:

20:17

Pont az ilyen idióták nevelik a kislányokba ezt!

K*rvának fogják nézni, az tuti biztos. Mondd neki, kedves kérdező, h korrektort se használjon még vagy 3 évig. Ha pattanásos, legyen az.

17 L

2012. okt. 7. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!