Műkörmös csillámpor, ugyan olyan szemre?
én az olyan körömre valót szoktam applikátorral ráütögetni, de csak úgy, hogy legyen alatta szemhéjfesték, vagy ha azt nem akarsz, akkor alapozó
így semmi baja nem lesz, nem szárad ki (tapasztalatom szerint)
Szia :-)
Nem. A sminkelés során használt csillámot glitternek hívják, ami sokkal apróbb szemű, mint a műkörmös csillámok. Éppen ezért könnyebb felvinni és nem is lesz "durva" a szem érzékeny bőrével. Minden márka ami pigmentet (selyemport) gyárt, az glittert is készít. Pl: MAC (3500,-) Barry M (800,-) NYX (1500,-) stb. Nézz körül fodrászkellékesnél, dm-ben, Müllerben, Douglasban...
Első: Nagyon szerencsés vagy, hogy neked nincs negatív hatása. Én eddig akár magamon, akár máson csináltam, kiszáradt a szemhéj, akkor is ha volt alatta valami.
Második: Nagyon szépen köszönöm a tippet, és a tanácsot. Most már képben vagyok. :)
Tök hülyeség, h műkörömre, meg szemre való csillám...semmi különbség nincs a kettő között,ugyanabból készül, ráadásul kaptam már "kifejezetten szemre való" hatalmas méretű csillámport, meg "műkörmös" nagyon apró szeműt is...
ISMÉTEM, NINCS KÜLÖNBSÉG VA KETTŐ KÖZÖTT!
Egy műkörmös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!