Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmös csillámpor, ugyan...

Műkörmös csillámpor, ugyan olyan szemre?

Figyelt kérdés
Rengeteg műkörmös boltban (És persze máshol is.) lehet körömre csillámport venni, amit beleszórunk a körömlakkba, zselébe, de ha ezt valaki a szemére teszi a sarokba, hogy csillogjon nagyon, egy buliban, vagy valami különleges alkalmon, akkor a szem előbb utóbb kiszárad, és hámlani kezd. Lehet ugyan ilyen csillámport kapni szemre is, ami direkt erre van kitalálva? Mint a portfóliókban, vagy a profi képeken? Ilyet használnak a sminkesek is? Kb. milyen árban vannak és hol lehet találni?
2011. jan. 18. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:

én az olyan körömre valót szoktam applikátorral ráütögetni, de csak úgy, hogy legyen alatta szemhéjfesték, vagy ha azt nem akarsz, akkor alapozó

így semmi baja nem lesz, nem szárad ki (tapasztalatom szerint)

2011. jan. 18. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia :-)

Nem. A sminkelés során használt csillámot glitternek hívják, ami sokkal apróbb szemű, mint a műkörmös csillámok. Éppen ezért könnyebb felvinni és nem is lesz "durva" a szem érzékeny bőrével. Minden márka ami pigmentet (selyemport) gyárt, az glittert is készít. Pl: MAC (3500,-) Barry M (800,-) NYX (1500,-) stb. Nézz körül fodrászkellékesnél, dm-ben, Müllerben, Douglasban...

2011. jan. 18. 20:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: Nagyon szerencsés vagy, hogy neked nincs negatív hatása. Én eddig akár magamon, akár máson csináltam, kiszáradt a szemhéj, akkor is ha volt alatta valami.

Második: Nagyon szépen köszönöm a tippet, és a tanácsot. Most már képben vagyok. :)

2011. jan. 18. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Tök hülyeség, h műkörömre, meg szemre való csillám...semmi különbség nincs a kettő között,ugyanabból készül, ráadásul kaptam már "kifejezetten szemre való" hatalmas méretű csillámport, meg "műkörmös" nagyon apró szeműt is...

ISMÉTEM, NINCS KÜLÖNBSÉG VA KETTŐ KÖZÖTT!

Egy műkörmös

2011. jan. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!