Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szájfényt ajánlotok?

Milyen szájfényt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyat, ami hidratálja is a szám.
2011. jan. 17. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Én most Maybelline volume xl-t használok. Azért tetszik, mert sokáig fent marad. (Kicsit ragad is, de szerintem az előny, mert így tartósabb.) Egyébként nagyon akciósan vettem azért is örülök neki annyira. Hétköznap nem használok csillogós szájfényt, színesből is csak olyat, ami nem túl feltűnően színes.

Nagyon tetszik még a Miss Sporty Hollywood nevűje. Abból is a sima átlátszó. Nem túl feltűnő, de azért fényes és sokáig fent marad szerintem, mert ez is ragad egy picit.

2011. jan. 17. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Manhattan szájfényei jöttek be. Azok közül bármelyiket merem ajánlani. A Water Flasht ráadásul nagyon kellemes hordani, érzed hogy tényleg ápolja az ajkaid.
2011. jan. 17. 23:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. jan. 18. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!