Voguelilias kérdése:
A lábfejen és a boka környékén mennyire fáj a tetoválás?
2009. febr. 1. 23:24
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem fáj jobban mint más testrészen.De azt eltudom képzelni hogy egy picit érzékenyebb a lábfejnél.
2/7 anonim válasza:
Nagyon faj mert ott kozel vannak a cosntjaid es erzekeny nagyon!!! Szeritnem ne tetess oda inkabb a labszarodra..odatett baratnom is es ott mar nem fajt annyira nekii...:) nah de a te dontesed:)
3/7 A kérdező kommentje:
Máshová egyenlőre nem szeretnék mert ez az egy hely ahol tetszik. De lehet, hogy bátorságom és dugába száll.:)
2009. febr. 2. 12:57
4/7 anonim válasza:
A csontoknál ahol vékonyabb a bőr jobban fáj...általába mindenkinek
5/7 anonim válasza:
Szia! Én egy éve csináltattam a lábfejemre (bokától a nagylábujjig ér). Nem volt kellemes, de megfogadtam a barátaim tanácsát, hogy ne kérjek szünetet, bármennyire is fáj. Az első öt perc elég rossz volt, kb mint a gyantázás, csak erősebb, "ezernyi apró tűszúrás" fájdalommal. De 5-6 perc után elzsibbadt, és akkor már inkább csak forró a bőr, a fájdalmat megszokod. Mivel nem kértem szünetet, így az egész tetkó 29 perc alatt megvolt, és azt azért ki lehet bírni :)
Kb. 2 hét alatt gyógyult be utána teljesen.
6/7 anonim válasza:
Ahol vékony a bőr ott nagyon fáj, de ez igaz, hogy szünet nélkül sokkal jobban át lehet vészelni az egészet
7/7 anonim válasza:
Nem tudom még aktuális-e a kérdés, de azért válaszolok. :) Én 3 napja csináltattam lábfejre tetkót, ez volt az első és szerintem abszolút kibírható volt. Jó mondjuk nekem nincs viszonyítási alapon, de csak 1-2 résznél szívtam a fogam, amúgy abszolút nem vészes annyira mint mondják, szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!