Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörömről a lakkot le lehet...

Műkörömről a lakkot le lehet szedni lakklemosóval vagy inkább reszeljem le? És van erre külön lakklemosó vagy jó az eddig használt is?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
jó rá a sima körömlakklemosó, bár az barátibb lenne ha acetonmentset használnál. én szmély szerin le szoktam reszelni, mert általában tele van a körmöm csillámmal,és azt nehezebb keszedni. meg mivel amúgy is magamk csinálom a körmöm, és amikor feltöltöm csak akkor szoktam leszedni a mintát, szóval én nem bajlódom az acetonnal, meg hát időnként elfogy meg ilyenek, szóval szerintem reszelni kényelmesebb.
2009. febr. 1. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én műkörmösöm nekem azt mondta, hogy nyugodtan lemosóval, az a lényeg csak, hogy acetonmentes legyen.
2009. febr. 1. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Koromlemosoval.. nekem baratnomnek allandoan mukorme van es o acetonossal mosta le de attol se lett semmi baja... en szemely szerint reszelest nem ajanlanam ..
2009. febr. 2. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Lereszelni?Nem javasolnám,mert rongálod vele a műkörmöd minőségét.Nyugodtan lemoshatod a régi lakkod,de inkább csak aceton mentes lakklemosóval,mert az acetonos szintén roncsolja a műkörmöt.Ezután újra lakkozhatod, legalább 2 rétegben vidd fel rá a lakkot és befejezésként egy réteg színtelen lakkot is tegyél rá,mert szép fényt és kopásállóságot kölcsönöz a körmödnek.Egy műkörmös.
2009. febr. 13. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a fényzselé alatt van a lakk, akkor reszelheted, majd fesd át az egészet átlátszó fénylakkal, de ha a fényzselé felett van a lakk akkor viszont az vegyél külön műkörömre való laklemosót! Itt beszerezheted: [link]

Sok szerencsét! :-)

2009. jún. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!