Melyik anyagból készült fültágító büdösödik a legkevésbé?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 21:57
1/8 anonim válasza:
Ha rendesen ápolod, tisztítod a helyet, akkor egyik sem.
2/8 anonim válasza:
Hát ja, nem árt néha tisztálkodni is.
Minden jó ami Bio, csak a BioPina nem, mert az retkes-gombás.
3/8 anonim válasza:
Fúj, ez az ocsmányság még bűzlik is? Ti így egyáltalán hogy tudtok egymáshoz érni??? Büdösek
4/8 anonim válasza:
Nekem műanyag tágítóm van, egyáltalán nem "bűzlik"hiszen minden nap vagy max minden 2. nap megtakarítom.
Utolsó válaszoló:Énis szeretlek, Kössz! xP
5/8 anonim válasza:
Nekem a műanyag volt rossz. Most szilikon van,semmi baja.:D
6/8 A kérdező kommentje:
annyira bírom, hogy akárhol olvasgatok a neten, vagy csak itt, akárhány témába benézek mindenhol vannak ilyen fújolók akik mondják h milyen undorító meg minek csinálnak ilyet stb... :D a témákat nem ezért nyitják, senkit nem érdekel a véleményetek ... ettől még mindenki aki eddig akart csinál fültágítót ...
2011. jan. 13. 22:10
7/8 anonim válasza:
Hát ez az, kérdező. Ennyi erővel mi is mehetnénk a Dohányzás témában oltani a népet.
8/8 anonim válasza:
Hát sztem ezt az oldalt nem azért találták ki h oltsa egymást a nép...:D
Ha valakinek nem teccik valami akkor ne abba a témába nézelődjön..:D
Am ez elég érdekes.. Ha undorítónak találja az ilyen dolgokat akkor mér itt osztaná az észt? xD
Sose fogom megérteni az ilyen marhákat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!