Mi a véleményed az FM parfümökről?
Nekem 2 van, mind2 EDP. Egy Hugo Boss, és Cristian Dior van, 1-et szoktam magamra fújni, az illatuk igy nem olyan intenziv pár óra után, de a nyakamnál úgy 8 óra után is érezhető ha odahajolnak. Az illatát nem tudom, hogy mennyiben tér el, de ha egyszer bemegyek egy parfümériába, akkor megszaglászom őket :)
Fm vagy az olcsón kapható márkás parfümök a jobbak, amik hamisak vagy lopottak? Gondolok a vaterán kaphatókra.
Érdekelne minden vélemény, főleg azok akik minden tipust pórbáltak már.
Eredeti, normális boltból. Ha annyira nincs rá, akkor tesztert is lehet választani. Én 7 ezerért vettem 90milis versace tesztert, több mint két évig el voltam vele.
Nem douglasban kell venni, ott marha drága. Ott van pl. az interparfüm, ott nagyon jók az árak és teszterek is vannak.
FM parfümöm volt, egyszer. Hasonlít, de nem ugyanaz, van ilyen kis gagyi szag beütése, és nem is tartós. Nem éri meg szerintem. Akkor már inkább hasonló árban "eredeti"eket, mint pl. ilyen puma, avon vagy fene tudja, bár én azokat sem használnám, de legalább nem valami mellékszagos utánzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!