Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színű alapozót vegyek?

Milyen színű alapozót vegyek?

Figyelt kérdés

nagyon fehér világos bőröm van..viszont a porcelain stb nevű színeket túl világosnak találom..

most kaptam tesómtól egy warmest beige nevűt ami felkenve tök jo bár tesóm azt mondja ez kreolbőrhöz jo..

mit tegyek?

bőrtípusom azt hiszem vegyes..t-vonal NÉHA zsíros..ott néha pattis és az államkörnyékén..

az orcáim pedig ott pirosodnak ki és ilyen szeplőszerűségek vannak rajta amik eddig nem voltak..barna foltok..:S pedig 23vagyok és eddig nem voltak csak kb 2éve..

üdv

2011. jan. 12. 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy árnyalttal világosabb az ideális az arcszínednél. Én a Maybelline legvilágosabbját használom, nekem tetszik, tök jó a szőkés hajamhoz. A barna foltok nem nyáron jöttek ki, nem pigmentfoltok? Mert akkor nyáron használj rá magas fényvédőt.
2011. jan. 12. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!