Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyenek ezek az...

Sz12 kérdése:

Szerintetek milyenek ezek az alapozók?!

Figyelt kérdés

Bourjois Bio Detox alapozó, Bourjois Healthy Mix alapozó.

Erre a kettőre lennék kiváncsi, hogy szerintetek milyen.

2011. jan. 12. 10:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Persze bármiféle más alapozóra kiváncsi vagyok, nyugodtan leírhatjátok:)
2011. jan. 12. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:

A bourjois egy nagyon jó márka,anyum Healthy Mix alapozót használ tőlük és frankó. Én csak spirált használok ettől a márkától,de az is szuper. Mivel írtad,hogy más is érdekel akkor leírom,hogy milyen alapozót használok,ami szebben fed és tartósabb a neve: Collistar igaz nem olcsó 9000 ezer forint,de ezt reggel magamra kenem és még este is rajtam van és mindent elfed amit el kell:) Szerintem megéri 1 évig elég 30 ml,legalábbis nekem és ha így nézzük akkor nem egy nagy pénz. De ha te nem igazán szeretsz ennyit kiadni alapozóra akkor a Bourjois is tökéletes.

19/L

2011. jan. 12. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

A bio detoxról van benne vélemény.magyarul.

A healthy mixet viszont mindenki dícséri.

2011. jan. 12. 10:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm:)

Igazából nem lenne probléma az sem ha drága lenne, ha tényleg jó, viszont nekem csak a szemem alatti karikákra kellene, így nem akarok több mint 4-5 ezerért venni:)

Van amúgy clinique-s alapozóm, hát nem annyira vált be hosszútávon.

Még egyszer köszönöm:)

2011. jan. 12. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt Bourjois Healthy Mix-em és imádtam... Tök jól fed, és a korrektora sztm teljesen megfelelne a szemed alá. 2000 Ft és elég sokáig elég.
2011. jan. 12. 18:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat:)

Ma vettem egy Bourjois bio détox korrektort 2290 Ft volt.

A Healthy mix-ből nem volt olyan ami a legjobban a bőrszínemhez hasonlított volna.

De segített az eladó, nagyon kedves volt:) ( Hál'Istennek)

Hát majd kiderül, h hosszútávon is jó lesz-e:)

2011. jan. 12. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Na bevált?:)
2011. jan. 23. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi az érdeklődést:)

Hát eddig csak 1x kentem fel, picit furinak tűnt:S szerintem sokat tettem fel:S

Még meg kell szoknom, h ez egy másik fajta ( mert nekem eddig krémesebb alapozóm volt, ugye ez meg folyékony)

rem beválik:)

2011. jan. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!