Szerintetek milyenek ezek az alapozók?!
Bourjois Bio Detox alapozó, Bourjois Healthy Mix alapozó.
Erre a kettőre lennék kiváncsi, hogy szerintetek milyen.

A bourjois egy nagyon jó márka,anyum Healthy Mix alapozót használ tőlük és frankó. Én csak spirált használok ettől a márkától,de az is szuper. Mivel írtad,hogy más is érdekel akkor leírom,hogy milyen alapozót használok,ami szebben fed és tartósabb a neve: Collistar igaz nem olcsó 9000 ezer forint,de ezt reggel magamra kenem és még este is rajtam van és mindent elfed amit el kell:) Szerintem megéri 1 évig elég 30 ml,legalábbis nekem és ha így nézzük akkor nem egy nagy pénz. De ha te nem igazán szeretsz ennyit kiadni alapozóra akkor a Bourjois is tökéletes.
19/L

Nagyon szépen köszönöm:)
Igazából nem lenne probléma az sem ha drága lenne, ha tényleg jó, viszont nekem csak a szemem alatti karikákra kellene, így nem akarok több mint 4-5 ezerért venni:)
Van amúgy clinique-s alapozóm, hát nem annyira vált be hosszútávon.
Még egyszer köszönöm:)

Köszönöm szépen a válaszodat:)
Ma vettem egy Bourjois bio détox korrektort 2290 Ft volt.
A Healthy mix-ből nem volt olyan ami a legjobban a bőrszínemhez hasonlított volna.
De segített az eladó, nagyon kedves volt:) ( Hál'Istennek)
Hát majd kiderül, h hosszútávon is jó lesz-e:)
köszi az érdeklődést:)
Hát eddig csak 1x kentem fel, picit furinak tűnt:S szerintem sokat tettem fel:S
Még meg kell szoknom, h ez egy másik fajta ( mert nekem eddig krémesebb alapozóm volt, ugye ez meg folyékony)
rem beválik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!