Hogyan sminkeljem ki így a szemem?
Figyelt kérdés
nagyon letisztult sminket szeretnék, pont mint a képen és nagyon szeretném ha vmilyen sminktrükkel ilyen vágásúra tudnám csinálni a szemem. a baj csak az h egy kicsit beesett, mélyenülő szemeim vannak. de nagyon szeretnék ilyen sminket meg ha vmilyen trükkel ilyen vágásúnak tudnak feltűntetni a szemem. nagyon nagyon köszi aki tud segiteni!
2011. jan. 11. 22:14
1/2 anonim válasza:
szerintem ez jó lehet:
kellékek: fekete szemceruza, szürkés szemhéjpúder, sminkecset.
szemed kihúzod alul felül. az alsó vonalat kívülről húzd, csak a szemed közepéig. ezt vonalat elsatírozod az ecsettel. a belső felét áthúzhatod fehér szemceruzával.
felül is elsatírozhatod a szemceruzát, vagy felkensz szemhéjpúdert.
remélem segítettem. sok sikert :)
ja és alá alapozót, h tartósabb legyen;)
2/2 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Eqd6lwmz1pg szerintem ez hasonlít stílusban...de nézhetsz más videokat is, biztos megtalálod a tökéleteset;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!