Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 2-3 mm-es szilikon fültágeszt...

2-3 mm-es szilikon fültágeszt Szolnon holt és mennyiért tok venni?

Figyelt kérdés

most szurtam ki a fülem pár perce.. szolnoki vagyok, mennyit várjak még mig elkezdem tágitni ugy 2-3 hetet? s aztán mehet a fogpiszka meg fülpiszka? aztán meg a fültágito bele..? kis szilikon rozsaszin meg fekete fültágeszt köröznék de ezidáig lehet csukottzsemmel jártam ötlet merre lehet kapni s kb mennyi ft ?:)

nomeg ha kitágitom MAX 2-3 mm-re akkor aztán ha kiveszem akkor mennyi idő alatt megy össze olyan teljesen icipici észrevétlen lyukká? eggyáltalán visszamegy 2-3 mm után kis tűnyi lyukká? köszöntem!

2011. jan. 11. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az hogy holt és hogy tok? Légyszives :)

Bocs az OFFért.

Na szóval ha kiveszed a 2-3 mm-s fültágeszt az szinte úgy fog kinézni, mint a rendes fülbevaló lyuka, nagyon hamar összehúzódik, nekem ekkora méretnél nem is lehetett áttlátni rajta ha kivettem, mert ugye az kicsit összébb húzódik mikor kiveszed. 2-3 mm-s SZILIKON tágesz szerintem nincs is, vagy ha van is, hogy rakod bele? Annak nagy pereme van, nehéz lenne belerakni, sőt szerintem nem is lehetne. Szilikon tágesz nagyobb méreteknél érdemes, pl 20 mm stb... Inkább ilyen lecsavarható peremes tágeszt vegyél.

2011. jan. 11. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne legyél pózer mondom neked D:

Ha már tágítani akarsz legalább 3cm.

Nem várd h összeforrjon 1kis pontig a lyuk. 1 csík lesz ott.

Beraksz 1fülbevalót most és addig hagyd benne míg abszolút nem fáj a lyuk.

18/F

3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként tesóm 8 mm-s füle teljesen összehúzódott, és olyan volt, mint egy normális fülbevalólyuk.
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! hasznosak voltak!! :) háttt majdmeglátom hogy mienek lessznek :)de azt még mindig nem tudom hogy szolnokon hol lehet venni tágítót.. :(
2011. jan. 11. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!