Ez a csaj egy ültő helyében elköltötte a havi fizumat? Normális ez?
Figyelt kérdés
Mindig lesem a videóit,hogy milyen hülyeségeket alkot éppen,de ez már most lesokkolt.Ennyit kell beosztanom egy hónapra!2011. jan. 11. 12:59
11/13 anonim válasza:
szoktam nézni a csaj videót, elvagyok velük, szerintem mindenki csináljon a pénzével amit akar. oké, fillérekért vesz cuccokat, na de kéthetente új alapozó nekem is sok! pedig szeretek vásárolni. a táskaárakról meg annyit, hogy ennyi pénzért inkább bőrt vettem volna máshol, pl. a Mangoban 25 ezer körül vannak álomszép, egyszerű bőrtáskák, azok nekem jobban tetszenek.
12/13 anonim válasza:
Imádom a videóit!!Nagyon klassz :D
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, én ennél sokkal durvább (külföldi) videókat látok ilyen témában, pl. egy szemfestékpaletta 40.000, egy ecset 17.000, vagy egy rúzs 10.000. És mégis sokaknak van ilyen és nem szólogatnak be egymásnak. Külföldön amúgy is más fizetések vannak, ha valakinek ez a szíve vágya, vegyen ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!