Miben másabb egy fűthető szempilla göndörítő, mint a sima? Oké, hogy hatásosabb, de miben tér el? Légyszi aki tud írjon minél több érvet saját tapasztalatból! Köszi.
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 15:58
2/3 anonim válasza:
Hosszabb ideig marad göndör a szempillád. De a legegyszerűbben úgy olthatod meg, hogy a hajszárítóval fújatod egy kicsit a normál göndörítőt vagy beteszed a hajsimító két lapja közé, az szépen felmelegíti. Csak sajnos ez is árt a szempillának, úgyhogy csak ritkán csináld.
3/3 anonim válasza:
Nekem a Panasonic elemmel működő szempilla göndörítője vált be. Pont annyira meleg, amennyire kell. Volt sima fém is gumival, de az többször megsütötte a szemhéjamat, mert nem találtam el, meddig melegítsem hajszárítóval. Szóval csak ajánlani tudom ezt:
Saturn-ba vettem anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!