Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót válasszak!?!...

Sz12 kérdése:

Milyen alapozót válasszak!?! Dilemma:D

Figyelt kérdés

Mivel csak a szemem alatti karikákra használnám. Gondolkoztam a Vichy-n, Maybelline-en, L'oreal stb...

Tényleg olyan rossz ezaz alapozó: maybelline affinitone ?! Tisztában vagyok vele, h mindenkinek más válik be.

És ha a DM-ben tanácsot szeretnék kérni alapozó ügyben, szerintetek normális, hasznos tanácsokkal eltudnak látni, v csak mondanak valamit a sikeres eladás érdekében?!

Tudom h már ezer helyre leírtátok a tapasztalatotokat, de megköszönném a hasznos válaszokat:)

2011. jan. 9. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyébként én kipróbáltam a tesztereket a homlokomon és 2oldalt az arcomon.Nem szoktam,mert nem a leghigénikusabb,de végülis a tubusba nem nyúl senki és igazából nem mindegy mire"dobok ki"pénzt.

Szóval ahol a legjobban fedett azt választottam.

Ha tudod Te is próbáld ki.Vagy ha barátnődnek/ismerősödnek van ,akkor abból kérj picit,csak megnézni,neked bejön-e.

Mindenkinek más a nyerő.

Sok sikert;)

2011. jan. 9. 21:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Persze:)

Köszi szépen még egyszer:)

2011. jan. 9. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha csak a karikákat akarod eltüntetni, akkor korrektort használj inkább. Arra találták ki és a bőrhibák eltüntetésére.

Viszont, ha mindenképp alapozót szeretnél, és olyat, ami nem jön le 2-3 óra múlva az arcodról, akkor Vichyt vegyél, de a legjobb a MAC... drága, de verhetetlen.

Nekem a Maybelline Affinitone nem vált be.

2011. jan. 9. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Értem, hát majd ma kiderül h mi a választék.

Köszönöm szépen a válaszod:)

2011. jan. 10. 07:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát csajok.. bementem a dm-be, alig volt vmilyen választék (pedig Pesten élek). Aztán bementem két patikába is egyikben sem volt vichy alapozó v korrektor, csak krémek...:D

és most úgy vagyok vele, h a héten elmegyek a marionnaud-ba és majd ott is körülnézek:)

ha ott se lesz semmi, akkor douglas és így tovább:D

2011. jan. 10. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!