Mit csináljak? :D (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Egy barátnőmtől már többször kaptam szemhéj púdereket ajándékba, de nem tudom használni!:D Illetve tudom, de borzalmasan áll minden szín. Úgy nézek ki egy kicsit sötétebb sminkkel, mint egy zombi. Ha valamilyen zöldes-kékes színt teszek fel, akkor mintha agyonvertek volna.
A szemhéjam amúgy egy kicsit "dagadt" és ahogy pislogok, pár óra múlva összegyűlik egy csíkban a szemhéjamon a festék.
És hát olyan ciki, hogy szegény barátnőm vesz nekem ilyen cuccokat és soha nem látja rajtam...
a zöldes-kékes színek nagyon kevés embernek állnak jól, főleg azoknak szép, akiknek ilyen színű a szemük, de nekik is csínján kell bánni velük. ha nincs kedved sminkelni, mondd meg a barátnődnek, hogy egyelőre ne adjon több ajándékot, így is lassan fogynak..:)
a sminkelést meg tudod tanulni nagyon sok helyen, youtube-os videókból pl..:)
ha egy csíkban összegyűlik a festék, az nem igazán a sok pislogástól van...:D lehet, hogy nem olyan jó minőségű a szemfesték....:) ha előtte lealapozod, vagy púdert használsz, nem fog "lecsúszni" a festék.:)
remélem segítettem..
puszi: V.

Tényleg hasznosak Dorka videói. Úgyhogy nézegesd. :)
Ha összegyűlik a festék egy csomóba, akkor ne alapozót használj alá, mert azon is elcsúszik. Van kifejezetten szemhéjalapozó, azon ott marad 'életed végéig':D
És gyakorlás kérdése az egész, biztos menni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!