Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak? :D (Kérdésed...

Mit csináljak? :D (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Egy barátnőmtől már többször kaptam szemhéj púdereket ajándékba, de nem tudom használni!:D Illetve tudom, de borzalmasan áll minden szín. Úgy nézek ki egy kicsit sötétebb sminkkel, mint egy zombi. Ha valamilyen zöldes-kékes színt teszek fel, akkor mintha agyonvertek volna.

A szemhéjam amúgy egy kicsit "dagadt" és ahogy pislogok, pár óra múlva összegyűlik egy csíkban a szemhéjamon a festék.

És hát olyan ciki, hogy szegény barátnőm vesz nekem ilyen cuccokat és soha nem látja rajtam...

2011. jan. 9. 14:16
 1/3 anonim válasza:

a zöldes-kékes színek nagyon kevés embernek állnak jól, főleg azoknak szép, akiknek ilyen színű a szemük, de nekik is csínján kell bánni velük. ha nincs kedved sminkelni, mondd meg a barátnődnek, hogy egyelőre ne adjon több ajándékot, így is lassan fogynak..:)

a sminkelést meg tudod tanulni nagyon sok helyen, youtube-os videókból pl..:)

[link]

ha egy csíkban összegyűlik a festék, az nem igazán a sok pislogástól van...:D lehet, hogy nem olyan jó minőségű a szemfesték....:) ha előtte lealapozod, vagy púdert használsz, nem fog "lecsúszni" a festék.:)

remélem segítettem..

puszi: V.

2011. jan. 9. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:
kérd meg a barátnődet hogy tanítson meg szépen. nem szégyen, végtére is barátnőd.
2011. jan. 9. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Tényleg hasznosak Dorka videói. Úgyhogy nézegesd. :)

Ha összegyűlik a festék egy csomóba, akkor ne alapozót használj alá, mert azon is elcsúszik. Van kifejezetten szemhéjalapozó, azon ott marad 'életed végéig':D

És gyakorlás kérdése az egész, biztos menni fog. :)

2011. jan. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!