Melyik parfümöt válasszam? Fiúk nektek melyik jön be?
Figyelt kérdés
1. Aqualina - Pink sugar
2. Aqualina - Chocolovers
3. Nina Ricci - Nina
4. Paco Rabanne - Black XS
5. Christina Aguilera - Christina Aguilera
6. Christina Aguilera - By night
Szerintetek melyiket vegyem meg?
2011. jan. 8. 16:00
1/14 anonim válasza:
Lány vagyok és bocsi, h írok, de van egy parfüm amit már több fiú is mondott, h nagyooon de nagyon jó az a Replay :)
3/14 anonim válasza:
bocsi, hogy belekérdezek, de mennyibe kerül? :D
4/14 anonim válasza:
Nem az vagyok,aki berakta a képet,de én is azt használom.Elég drága,azt hiszem 4500 volt a 20 mili.
Nekem igazából az új Celine Dion jön be,mondjuk az is jó drága 5ezer a 15 mili,de ami örök kedvenc és egyre olcsóbb az a Puma animagical. :) Én azt már akkor használtam mikor Magyarországra még be se jött.Nagyon jó szerintem.Az már 2500-3000 ft,bárki számára elérhető áron van a 20 milis kiszerelés.
18L
5/14 anonim válasza:
köszi húúú nekem most a Tommy Hilfiger Women tetszik nagyon!!! majd "nézzétek" meg! ;D
6/14 anonim válasza:
Több fiú is dicsérte a Little black dress nevűt is. ^^ Avonból lehet rendelni.
7/14 anonim válasza:
Aqualina - Pink sugar nekem ez van és imádom. a pasiknak is bejött eddig : )
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nem tudom milyen ez a Replay parfüm, de majd megszagolom :)
2011. jan. 8. 18:55
9/14 anonim válasza:
Szia, egyiket sem. ez a tuti: Adidas - Fruity Rythm. Nincs jobb egy csajszin. hello.:) 19F
10/14 anonim válasza:
De jó, mert ilyen Adidas-om nekem is van! XP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!