Nem mindegy, hogy milyen fülbevalót viszek magammal belövésnél, ugye?
Figyelt kérdés
Szeretném belövetni a fülemet és az lenne a kérdésem,hogy milyen fülbevalót vigyek magammal (ezüst?)? Mikor fél éves voltam,akkor vittek el anyámék kilyukasztatni,de most szeretnék kicsivel feljebb is fülbevalót,azt tudom,hogy nem gyullad be a fülem a bizsutól se mástól.2011. jan. 7. 17:59
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem nem kell vinned semmilyet, mert ott úgyis olyannal lövi be, ami jó a belövőbe. Elég, ha utána cseréled le.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen,csak sajnos nem mindegy,hogy 3000 forintot fizetek,vagy csak egy ezrest hagyok ott.
2011. jan. 7. 19:01
3/7 anonim 

válasza:

Ha van otthon olyan fülbevalód, ami direkt fülbelövőbe való, akkor azt vidd (ezek általában nem ezüstök, vagy ilyesmi, hanem olyan fémből vannak, amik nem irritálják a bőrt), vagy ha tudsz olcsóbban venni ilyet, akkor az a másik megoldás. Ha egy egyszerű, hagyományos fülbevalót viszel, azzal nem csinálja meg szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
És honnan tudom,hogy milyen a fülbelövőbe való fülbevaló? Vagy ha esetleg bemegyek ékszerészhez és azt mondom,hogy szeretnék fülbelövőbe való fülbevalót akkor tudni fogja,hogy miről beszélek?
2011. jan. 8. 18:38
5/7 anonim 

válasza:

Olyan, hogy a vége sokkal hegyesebb, a szára pedig vastagabb, mint a rendes pontfülbevalóknak. A tetején csak pici formák vannak (csillag, pont, szivecske vagy egy sima kis kő). Amúgy egy ékszerész biztosan tudja milyen az, de bizsuboltokban is sokszor láttam, ott is vehetsz (pl. Bijou Brigitte).
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon sokat segítettél :)
2011. jan. 8. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!