Az igaz h a köldök piercing gyomorfekélyt okozhat?
Ha lenyeled és perforálja a gyomrodat, akkor igen.
Ez pont olyan, mint amikor írásban megkérdezték a Veres Pali bácsitól, hogy abban az ágyban, ahol előtte közösültek, lehet-e terhes a leányzó? A válasz, igen, csak nem az ágytól ...
Hahah ez mekkora... Rég borultam ekkorát :)))
Amúgy bocsi, de az értesüléseid tévesek:D:D:
Nem igaz, hogy gyomorfekélyt okozat. A gyomor az emésztőrendszer része, egy pisztáciához hasonló (ezt én találtam ki, de hogy meg tudjad elsőre látni) alakú tömlős, masszív falú belső üreges szerv, amibe felülről megy be egy cső (a nyelőcső) ami egyrészt sokkal mélyebben van, mint a köldök, másrészt magasabban is. Próbáltam olyan képet keresni, ami azonnal érthető, hogy lásd: [link]
Érdemes egy kicsit utánanézni, hogyan is épül fel testünk. Sok félreértést tisztázna és nagyobb önbizalmat adna. Valamint el tudnád mesélni az igazságot azoknak a -hát hogy is mondjam- emberkéknek, akik terjesztik a butaságokat. Csak ne olyan kiadvánnyal kezd, amit csak a profik értenek meg, mert akkor csalódni fogsz!
Ez baromság! (már bocs!) xD Azért köldök piercing mert a köldöködbe szúrják, nem a gyomrodba! Ha oda szúrnák akkor gyomor piercing lenne a neve!
Semmi köze a kettőnek egymáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!