Fáj a fülbelövés :/?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és most szombaton lesz kilőve de félek,mert nem tudom milyen érzés..=(2011. jan. 6. 19:54
1/16 anonim válasza:
nem fáj, kicsit csíp, nekem 16 fülbevalóm van, még élvezni is lehet :D:D (nem vagyok mazochista, csak tetszenek a fülbevalók)
2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm (= remélem nem fog fájni mert egy kicsit félek :/ de szeretnék már nagyon :D
2011. jan. 6. 20:03
3/16 anonim 

válasza:

Hehe :) Én is élvezem. Nekem csak hat fülbevalóm van, de van még az orromban és a köldökömben is. Illetve havonta járok vérvételre.
Szerintem a fülbelövést lehet a legkevésbé érezni.
4/16 anonim 

válasza:

nekem pont 2 éve lett lövetve az első pár... aztán most nemrég mentem el lövetni a 3. lyukat.. abban a pillanatban amikor belövi akkor fáj, de az sem vészes... :D elég alacsony a fájdalomküszöböm..:S azután h belőtték, még vagy 10-15 percig nagyon kicsit éreztem, de nem érdelt mert jól nézett ki..
szóval ne izgulj... ki lehet bírni :D
13/L
5/16 anonim 

válasza:

Nyelvkettévágás se fáj próbáld ki.
6/16 böiler 

válasza:

Az biztos, hogy jobban fáj, mint az aranylövés.
7/16 anonim 

válasza:

Hát ha fülbe lőnek, utána már mindegy hogy fáj e...:D
8/16 anonim 

válasza:

nagyon picit lesz kicsi ideig kellemetlen érzés,de nehogy félj!nem vészes! :) (1 hete lőtték)
9/16 anonim 

válasza:

nekem azt mondták, olyan, mint egy darázscsípés - még sose csípettmeg darázs, de azt hittem, nagyon fog fájni... aztán, amikor megvolt, csak néztem, aztán elkezdtem röhögni :D Persze érezni, de csak egy nagyon rövid csípésszerűség. Engem inkább később zavart, olyan volt, mintha lenne ott valami, ami nem oda való :D
10/16 anonim 

válasza:

Nekem nem fajt,csak egett meg zsibbadt miutan kilotte,de semmi komoly.En is 13 voltam mikor kilovettem.:) De mondjuk attol is fugg hova lesz a juk.Mert pl porcba mar kicsit fajdalmasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!