Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem tudom szépen kifeste...

Miért nem tudom szépen kifesteni szemhéjtussal a szemem?

Figyelt kérdés

Pedig le alapozom előtte, de egyszerűen nem tudok szép egyenes vonalat húzni, olyan "cakkos" lesz!

Pedig nem is egy gagyi a szemhéjtusom, bár lehet pont ez a baj.....:S

2011. jan. 5. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Előtte rajzolj szemceruzával halvány vonalat, és aztán csak húzd át a tussal! :)
2011. jan. 5. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Fugg a tustol is,mert azert eleg sokfajta van mar.De amugy nagyon sokat kell gyakorolni.Nekem az Essence Liquid Eyeliner-evel sikerult megtanulnom.

[link]

2011. jan. 5. 22:29
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindkettőtöknek!:)
2011. jan. 5. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A másik kezeddel húzd oldalra a szemhéjadat, hogy feszes legyen, és belülről kezd a vonalat. ^^
2011. jan. 6. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
adom az előző véleményét
2011. jan. 6. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Használ ilyen típusú tust: [link] Ezzel sokkal könnyeb, és kevésbé maszatolódik el.
2011. jan. 6. 15:47
 7/9 A kérdező kommentje:

15:02nek

úgy csináltam:S

de addig csinálom ameddig nem sikerül normálisan:)

utolsónak, majd akkor kipróbálom azt, nekem most ilyen ceruzás van

köszi mindenkinek, mennek a pacsik:)

2011. jan. 6. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is évekig tanulgattam, és így utólag már bánom, hogy az ecsetes verzióval kezdtem. Végül a s-he liquid eyelinerével mélyült el a tudásom, mert nagyon egyszerű azzal a tűfilc szerű hegyével dolgozni és a festék állaga is könnyű felvitelt biztosít. Plusz az ára is jó (kb. 800 Ft) és nagyon tartós. Kb 5 éve használom már, és bár kipróbáltam azóta tégelyes és tűfilctust is, nekem ő marad a befutó.
2011. jan. 7. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:

13:06

ezt meg tudom venni rossmannban vagy dm-ben?:)

2011. jan. 7. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!