Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyiért lehet megvenni egy...

Mennyiért lehet megvenni egy sminkfelszerelést?

Figyelt kérdés

Mennyiért?Kecskeméten hol?(Ha tudjátok.ha nem,nem nagy gáz)

A legolcsóbb termékekre gondolok.Ja ésjátok le mi az pl:alapozó, ecset(mihez való ecset.)szájfény,rúzs...stb

2011. jan. 1. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Kecskeméten nem tudm pontosan hol, de legolcsóbban százasba 200-300Ft-ért kapsz. Alapozó, korrektor, púder, szemhéjfesték, tus, szempillaspirál, szájfény, rúzs, ajakápoló, szemceruza, pirosító, ecset. Szerintem ennyi...
2011. jan. 1. 20:58
 2/9 A kérdező kommentje:
De ezek mennyibe kerülnek??
2011. jan. 1. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
ecsetek darabja ezres, és nem a legjobbat veszed, alapozót ezer alatt semmiképp. dm, rossmann, internet.
2011. jan. 1. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Alap sminkszerelés.Alapozó,ha úgy érzed nincs tökéletes bőröd.Ebből ne vegyél olcsót minimum 2000Ft-ot szánj rá.Szempillaspirál,kezdésként az essences is megfelel szerintem ami 1000Ft alatt van.Szemceruza vagy szemhéjtus ebből is jó az essences ezek is 1000Ft alatt vannak.És egy pirosító ez bármilyen jó ami megtetszik.Most egyenlőre ennyivel is nagy változásokat érhetsz el,ha eddig még nem sminkeltél.Majd utána folyamatosan szerezd be ami megtetszik.Nézegess a youtubon sminkes videókat onnan sokat lehet tanulni.
2011. jan. 1. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
ha a színes sminkek tetszenek, esetleg még érdemes a karácsony utáni kiárusításokon nézelődni. nagyobb parfümériákban vannak párezerért hatalmas paletták és abban pirosító is van. szerintem egy jó púdert is szerezz be a fixáláshoz. alapozó alá meg vmi könnyű báziskrémet. én balea-t használok, olcsó és jó a minősége.
2011. jan. 2. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Én azt mondom,sminkek terén ne spórolj,mert a bőröd fogja bánni.Tehát legalább normális márkájút válassz.Nem kell rögtön M.A.C-el vagy Max Faxtorral kezdeni,de legalább Essence vagy S-He.Nevenincs dolgokat meg inkább ne vegyél.Nem azt mondom,hogy mind rossz,persze,vannak jók is,de jobb félni mint megijedni.

Nos,a kérdésre válaszolva,nálam az alapfelszerelés ebből áll:

-Alapozó

-Púder

-Szempillaspirál

-Szemceruza

-Szemhéjtus/Folyékony és filces egyaránt/

-Szemhéjpúder

-Pirosító

-Szájfény

-Rúzs

-Ecsetek/Púderecset,pirosítóecset,rúzsecset,applikátor/

-Illetve még a korrektor is beletartozik,de én azt nem használok.

És most nézzük,ezek mennyibe is kerülnek.

-Alapozó:Én kétfélét használok,Avonosat és Maybellineset.Nem a legolcsóbbak,ezért tudom ajánlani helyettük az Essence alapozókat,mert viszonylag tartósak,jól fednek és az áruk se egy csillagászati összeg.A hab állagú lehet,hogy jobb mint a folyékony,800 forint körül van mindkettő.

[link]

[link]

-Púder

Synergen márkájú,a Rossmannban vettem,600 ft körül van.

[link]

-Szempillaspirál

Szintén kétfélét használok,egyik Maybelline a másik pedig Astor.A Maybelline az eddigi legjobb,Volume Colossal/Sárga/ ez 2000 ft körül van,de nekem minden pénzt megér,annyira jó.Ha viszont te egy kicsit olcsóbbat szeretnél,akkor /megint/ az Essence spirálokat tudom ajánlani.Mind 1000 ft alatt van és majdnem olyan hatást érhetsz el velük mint a drágábbakkal.

-Szemceruza

A Sh-e márkájút itt nem ajánlom.Nehéz vele dolgozni.Nekem Astor Khol Kajal van,de az sem a szívem csücske.Eddigi legjobb az Avonos volt,illetve az Essence Black Mania.Bátran ajánlom mindkettőt.

[link]

Nem vagyok benne biztos,de azt hiszem,hogy 4-500 ft-ba kerül.

-Szemhéjtus:Csak és kizárólag Essence.A She-s csíp,a Miss Sporty folyik,a Lovely nem sokat ér,a Maybelline meg nem a legolcsóbb.

Ebből kétféle van,mint már említettem.Egyik a filces/Ezzel vigyázni kell,mert kétféle van,a "vágott végű" és a "ceruzás".Az utóbbi sokkal jobb/

[link]

Ez 749 ft.Régóta használom és szeretem.

Folyékonyból She-vel kedztem,de nem vált be.Túl sokára száradt meg és csípett is.Aztán átváltottam Essence-re.Azóta sokkal jobb.

699-be kerül. [link]

-Szemhéjpúder:Én itt alapnak mindig ezt a szépen csillogó Alverdéset használom.Ez magában is jó,de alapnak is tökéletes:

[link]

Én leárazva 399-ért vettem,egyébként azt hiszem,hogy 600 ft körül van.

Jónak bizonyultak nálam az Essence Quattro szemfestékek is.Sokféle van belőlük és jól bírják a strapát.

[link]

Sok jót hallottam a Smokey Eyesról is,de én helyettük a Metallics-ot használom.

[link]

[link]

Sokkal jobb,mert van benne zselés állagú szemhéjtus is,amivel szeretek dolgozni.899-ft az ára.

Aztán,itt meg kell említsem,hogy van egy kisebbfajta szemhéjpúder paletta ami nagyon a szívemhez nőtt,mert erősen pigmentáltak.Nem egy nagy márka,de akkor is jó.Miss Rose.

[link]

Hasonló az enyém is,mint már említettem nagyon szeretem.

Egyébként ennek a márkának a szemhéjpúderjeit csak ajánlani tudom,annak ellenére,hogy nem egy nagy márka,nagyon jó.

-Pirosító: Nem mindenki használja,de én szeretem,mert karakteresebb lesz tőle az arcom.

Essenceset használtam/Amíg el nem törtem.../

[link]

Szerettem,szóval szerintem pótolni fogom gyorsan.Én leárazva vettem 299-ért,de azt hiszem,egyébként 500 ft körül mozog az ára.

-Szájfény

Ebből rengeteg fajta van,mikor milyet használok.

Ezt viszont nagyon szerettem régebben:

[link]

Mára felváltotta a H&M-ben kapható hármas kiszerelésű mini szájfényszett./Amiről most nem találok képet.../

Ez igazából ízlés kérdése,hogy ki milyet használ,itt nincs se kiemelkedően jó vagy rossz,én úgyis mindig lenyalom a számról =)

-Rúzs

Nem nagyon használok,de van Maybelline,Astor,Miss Sporty,S-he meg Essence a készletemben.Inkább csak alkalmakkor veszem elő,hétköznapra szinte csak ezt:

[link]

-Ecsetek

Az Essences pirosítóecsetnél nincs jobb,puha a szőre,könnyű vele felvinni a pirosítót és még sorolhatnám.Kereshetsz nála jobbat,de nem fogsz találni.

[link]

849 ft-ért tudod beszerezni.

A többi ecsetem java is a Rossmannból van.Márkát nem tudok mondani,de ha keresed,megtalálod őket.

[link]

Lapos ecsetre feltétlenül szükséged lesz,nagyon jó szolgálatot tesz majd meglátod.

Az így néz ki,mint itt az 1-es,2-es:

[link]

A 3-as az púderecset,Essence-be is van ilyen,de én nem sokat használom.

Ez nem az,mármint nem lapos ecset,de jónak találtam ezt is:

[link]

Az ecseteknél csak arra kel figyelni,hogy jó minőségű legyen,itt a márka kevésbé számít.

-Korrektor:Mint már említettem,én nem használok,de valószínű,hogy az Essence itt se mondana csődöt.

Remélem tudtam segíteni,ha bármi kérdésed van még ezekkel kapcsolatban,szívesen válaszolok. =)

2011. jan. 2. 16:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek különösen az utolsónak.hogy ennyi időt szánt a kérdésemre.Nagypn hasznos választ adott!.Köszi!
2011. jan. 2. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Én az Essence termékeket ajánlom Neked, ezeket Rossmann-ban és néhány DM-ben is lehet kapni. Ár-érték arányban meglepően jó minőségűek, és sokszor leakciózzák a kifutó kollekciós termékeiket is. Az alapozóik se rosszak, a korrektoruk pedig szuper jó, nálam simán veri a stiftes változat a jóval drágább márkákét. She és Miss Sporty márkákból is ki lehet fogni normálisabb sminkeket, illetve a Rossmann-ban van egy Lovley nevezetű márka, ez sem rossz. A szempillaspiráljával kimondottan meg voltam elégedve. Ecsetekből érdemes normálisabb minőségűt venni, fodrászkellékesnél is meg lehet nézni. Illetve az Avonnak van egy ecsetkészlete 1700 Ft körüli áron [link] .
2011. jan. 4. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem sokat tudok mondani az essence termékeiről, mert csak púderem volt belőle. Viszont szeretem az Avont, de persze ez egy drágább márka és én is csak ritkán engedem meg magamnak ezt a lukszust! Ha viszont tudsz rá szánni néha, akkor ajánlani tudom szemplillaspirálból a

Super Curlacious

ezt én 900 Ft-ért vettem akciósan, egyébként 2300 Ft

[link]

szemceruzából csak a zseléset szeretem, mert nekem az az egyetlen ami nem csípi a szememet: kb. 7-800 Ft

[link]

szemhéjfestéknek használom, de egyébként ez is szemceruza lenne: a már fent említett spirállal vettem, így csak 500 Ft volt, amúgy kb. 7-800 Ft ez is

[link]

a felső a pink színű, nekem ilyen van és nagyon szeretem!

használok korrektort, mert néha kijönnek rajtam pattanások

ez is avonos, mert ezt ismerem, mással nem próbálkozok, ha már ez bevált

[link]

Olyan 700 Ft szokott lenni.

Nem használok szájfényt, de ajakbalzsamot igen. Ismétlem magam ez is Avonos.

[link]

Egyáltalán nem volt drága 350 Ft-ba került, de ennél még a Labello is drágább!

A sminket le is kell mosni, mert eltömődött pórusokhoz vezet. Én ezzel előzöm meg:

[link]

ez is olyan 7-800 Ft körül mozog!

Az Avonnál ki kell fogni a jó akciókat, mert ha az ember mindent azonnal megvesz, akkor a gatyája is rámegy! Viszont egy nagyon jó márka és sztem akciókor megfizethető! Sőt sokszor olcsóbb mint a dm-ben vagy a rossmannban található sminkek!

Bocsánat, ha utánoztam, de segíteni szerettem volna!

Remélem azt tettem! Szia:)

2011. jan. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!