Szerintetek az jót tesz vagy inkább rosszat, ha a pattanásokat alapozóval elfedem?
Én nem merek semmit kijelenteni ezen a téren, ugyanis 14-20 éves korom között súlyosan pattanásos voltam, kozmetikusok, bőrgyógyászok és plasztikai sebészek is láttak el tanácsokkal - amik sokszor ellent mondtak egymásnak.
Volt aki azt állította, hogy az alapozó eltömíti a pattanásokat és csak rosszabb lesz a helyzet - míg volt, aki azt tanácsolta, nyugodtan használjak alapozót mert a mai profi sminktermékek alatt tud lélegezni a bőröm plusz felfogja a levegő szennyeződéseit a bőrömre kent vékony réteg és a közérzetem is jobb lesz annak a tudatától, hogy kevésbé látszanak a pattanásaim.
Szerintem ebből kiindulva mindenkinek megvan erről a maga véleménye.
Én személyes tapasztalatból csak azt tudom mondani, nekem semmi bajom nem lett az alapozó használatától - és felszabadultabb lettem amikor elkezdhettem magam sminkelni.
A Vichy speciális alapozói közül válassz egyet gyógyszerész segítségével, és akkor biztos nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!