Hogy néz ki a 3 mm-es fültágító, fülben? Kép?
Na szóval... arra lennék kíváncsi, hogy hogyan néz ki egy 3 mm-es fültágító fülben. Tudom, hogy nem túl nagy, de nem tudom elképzelni, hogy kb. mekkora lehet...
Találtam képeket magáról a tágeszről, de engem az érdekelne, hogy berakva hogy néz ki, mekkora. :) Ha esetleg valakinek jelenleg van 3-4 mm-es fültágítója, az tudna képet küldeni? Nagyon hálás lennék!
Köszönöm! :D

Köszi a válaszokat! :)
Utolsó, tőled még annyit szeretnék kérdezni, hogy szerinted az alábbi tágító milyen? Persze 3 mm-est rendelnék, egy ilyenből. :) Gagyi, vagy ez fog is kinézni valahogy? :D

:DD
ez már abszolut szubjektív, döntsd el hogy neked tetszik-e :)
nem akarod már tovább tágítani? ekkorába még simán jól néz ki a tüske.
ha mindenképpen ilyet akarsz és lyukasat, akkor szerintem jo a sima fekete, vagy belül fém fekete peremmel, az talán többet mutat. esetleg fogaskerékszerű, az vicces.
Igazából ezt rendelném meg internetről (amit link-eltem), és nem tudom, hogy nézne ki. Ezért kérdeztem, hogy szerinted milyen? :) A 3 mm-es fültágtóknak mekkora általában a pereme, nem tudod? :D
Amiket te linkeltél, azok tényleg nem néznek ki valami jól. Ezért nem tudom, hogy az, amit én linkeltem, hogy is nézne ki... Amúgy nagyobbra nem szeretném tágítani + lehetőség sincs rá (szüleim nem engedik -.-").

hát ezt így akkoris lehetetlen megmondani:))
függ attól is pl hogy mennyire husos a füled:D
a pereme mindegyiknek más, az "fazon" függő.
szerintem tágíts rajta még egy kicsit, nem fogják észrevenni.
Ááá, így is azt mondták, hogy túl nagy a lyuk (2 mm-es, fültisztító pálcika van jelenleg benne). o.O
Mekkorára gondoltál, mikor azt írtad, hogy még egy kicsit? :P Hányasra? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!