Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lanyok! Ti hordotok az iskolat...

Lanyok! Ti hordotok az iskolataskatokban smink felszerelest? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 15:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

Persze :D

Tükör, szájfény, kis fésű, néha szemceruza, ajakápoló, néha púder.

2010. dec. 30. 18:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

ajakápoló, fésű

suliba ennél több, minek?:D oda tanulni járunk

2010. dec. 30. 19:02
 13/23 anonim ***** válasza:

Hordok.

Mini alapozó (Avonban lehetett kapni pár szezonnal régebben, egy új termékhez volt 9ml-es termékminta)

Púder

Rúzs és ajakápoló (utóbbiból legalább 3)

Szemceruza (lila, fekete, fehér)

Körömlakk

Szemhéjpúder

Tükör

Én az Avonból rendeltem egy kis fekete kozmetikai táskát, az még a kézitáskámba is elfér.

2010. dec. 30. 19:08
 14/23 anonim válasza:

Gimi alatt - utolsó két évben :D - hordtam magammal fésűt, azt valahova bevágtam a táskámba, + télen labello kabátzsebben.

Már akkor sem értettem, hogy egyesek miért gondolják, hogy buliba/divatbemutatóra/modellfotózásra jöttek, és nagyon zavart, hogy egy rakat 12-13 éves kiscsajon kellett átverekedni magam, ha mosdóban kezet akartam mosni (volt hatosztályos képzés). Most egyetemista vagyok, pár áttanult éjszaka után már előfordult, hogy volt nálam alapozó is, más nem.

2010. dec. 30. 21:58
 15/23 anonim ***** válasza:
Én egy időben hordtam komplett "elsősegély-csomagot", de rájöttem, hogy tök felesleges, mert ritkán sminkelem magam, de amikor igen, akkor sem szokott nagyon szükség lenni kiigazításra. Szval konkrétan sminkből aznap használt szájfény/rúzs szokott nálam lenni, korrektor meg Labello... ja, és zsebtükör. Mellette ami ilyen szépségápolásos dolog, parfüm, hajkefe, hajgumi, hajcsat és útiszappan (de az csak azért, mert egyszer ezzel a táskával voltam utazni, és lusta voltam belőle kirakni :D).
2010. dec. 31. 00:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Tejóóéég... suliba minek komplett sminkcucc??? :O én is sminkelem magam, de van 1 ajakápoló a táskámba és kész.

nincsenek szavaim....

2010. dec. 31. 01:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Én nem viszek a suliba egy egész smink cuccot:D Csak szájfényt+fésűt viszek :D

Otthon a szempillaspirált felkenem+egy kis hajlakkot fújok a hajamra és egy kis parfümöt fújok magamra azt irányra a suli :D alapozott meg ritkán kenek fel max akkor ha fontos alkalom van.. Meg minek? nem divat bemutatóra megyek :D és amúgy se olyan az arcom,hogy nagyon szükségem lenne rá minden nap...

15/L

2010. dec. 31. 04:13
 18/23 anonim ***** válasza:
*irány
2010. dec. 31. 04:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem, mert a kollégium egy köpésre van az iskolától, és ha ügyes vagy, akkor marad kb. 1 perced egy szünetben, ami pont elég arra, hogy korrigáld a korrigálnivalót (:
2010. dec. 31. 10:03
 20/23 anonim válasza:
nekem is labello,1 szájfény,és néha szempillaspirál.:) fésü pedig csak ha tesi óra van
2011. jan. 1. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!