Lanyok! Ti hordotok az iskolataskatokban smink felszerelest? Ha igen, mit?
Persze :D
Tükör, szájfény, kis fésű, néha szemceruza, ajakápoló, néha púder.
ajakápoló, fésű
suliba ennél több, minek?:D oda tanulni járunk
Hordok.
Mini alapozó (Avonban lehetett kapni pár szezonnal régebben, egy új termékhez volt 9ml-es termékminta)
Púder
Rúzs és ajakápoló (utóbbiból legalább 3)
Szemceruza (lila, fekete, fehér)
Körömlakk
Szemhéjpúder
Tükör
Én az Avonból rendeltem egy kis fekete kozmetikai táskát, az még a kézitáskámba is elfér.
Gimi alatt - utolsó két évben :D - hordtam magammal fésűt, azt valahova bevágtam a táskámba, + télen labello kabátzsebben.
Már akkor sem értettem, hogy egyesek miért gondolják, hogy buliba/divatbemutatóra/modellfotózásra jöttek, és nagyon zavart, hogy egy rakat 12-13 éves kiscsajon kellett átverekedni magam, ha mosdóban kezet akartam mosni (volt hatosztályos képzés). Most egyetemista vagyok, pár áttanult éjszaka után már előfordult, hogy volt nálam alapozó is, más nem.
Tejóóéég... suliba minek komplett sminkcucc??? :O én is sminkelem magam, de van 1 ajakápoló a táskámba és kész.
nincsenek szavaim....
Én nem viszek a suliba egy egész smink cuccot:D Csak szájfényt+fésűt viszek :D
Otthon a szempillaspirált felkenem+egy kis hajlakkot fújok a hajamra és egy kis parfümöt fújok magamra azt irányra a suli :D alapozott meg ritkán kenek fel max akkor ha fontos alkalom van.. Meg minek? nem divat bemutatóra megyek :D és amúgy se olyan az arcom,hogy nagyon szükségem lenne rá minden nap...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!